Новини про зірок
Подобається

Дженніфер Гарнер подала на розлучення з Беном Аффлеком через два роки після розставання

19/02/2017     Автор: Яна Романська
Дженніфер Гарнер подала на розлучення з Беном Аффлеком через два роки після розставання

До розлучення акторська пара кілька років відвідувала психотерапевта і намагався працювати над своїми проблемами

Майже два роки минуло з тих пір, як Дженніфер Гарнер і Бен Аффлек оголосили про своє розлучення, і тільки сьогодні стало відомо про те, що 44-річна актриса заповнила всі необхідні документи і офіційно подала на розлучення, пише Корупція.Стар

"Що б не відбувалося, Бен і Джен на перший план ставлять родину і так робитимуть і в майбутньому, вони продовжать виховувати дітей разом, як і раніше", – розповів одне з джерел американському таблоїду, додавши, що родинні цінності для обох акторів найважливіші. Інший інсайдер підтвердив, що 44-річний Бен Аффлек вже з'їхав з їх спільного з Дженніфер будинку в Брентвуді.

Популярне: Показала все що мала: Глюкоза продемонструвала непристойне, одівши надкоротке плаття

1430133988_2 1472331687-dzhennifer-garner 23818286552da2c47fdd8ad177c81a5b_cropped_740x460

Нагадаємо, що про своє рішення розлучитися пара оголосила в липні 2015 року, за плечима у обох на той момент було 10 років шлюбу. Причиною розриву став роман актора з нянею Крістін Оузунян. До розлучення акторська пара кілька років відвідувала психотерапевта, і намагався працювати над своїми проблемами, але, незважаючи на терапію, пара все ж розлучилася.

"Бен дійсно хотів таку родину, як він задумав для себе, коли ріс в Бостоні, тому він якомога довше намагався зберегти ці відносини. Але він не зміг нічого зробити", – розповідав джерело.

Зазначимо, що Гарнер і Аффлек продовжують разом виховувати трьох дітей – 11-річну Вайолет, восьмирічну Серафиму і чотирирічного Семюела. Родину часто бачать по неділях в церкві Лос-Анджелеса, де вони відвідують службу.