Плітки
Подобається

Сенсація: Злата Огнєвіч вийшла заміж за індуса, ви будете в шоці від її обранця (ФОТО)

17/02/2017     Автор: Яна Романська
Сенсація: Злата Огнєвіч вийшла заміж за індуса, ви будете в шоці від її обранця (ФОТО)

Українська зірка Злата Огнєвіч порадувала фанів випуском довгоочікуваного кліпу на композицію "За літом, за весною", передає Корупція.Стар

Популярне: Потап і Настя призначили дату весілля — ЗМІ

Знімання відео відбувалися ще на початку липня 2016 року, але на численні запитання журналістів Злата говорила про те, що у відео багато графіки і її промальовує команда з Польщі на чолі з режисером Юрієм Морозовим.

Крім цієї затримки по виходу кліпу була ще одна — найважливіша.

Пристрасні обійми і поцілунки Злати з головним героєм — чарівним індусом — не тільки епатували, але і викликали суперечності у стосунках Злати з її коханим, який і без того постійно ревнує артистку до чоловіків-шанувальників.

Побачивши чорновий варіант відео "За літом, за весною" коханий артистки був, м'яко кажучи, незадоволений ситуацією, через те, що в кліпі присутні кадри весілля та інших атрибутів цієї церемонії… Чимало місяців знадобилося Златі, щоб знайти компроміс у ситуації зі своїм чоловіком і не втратити деталі кліпу, в яких весь сенс.

І ось, нарешті, Злата Огнєвіч все-таки змогла знайти рішення щодо пікантних кадрів у своєму новому відео "За літом, за весною" і в підсумку презентація цього неоднозначного кліпу все ж відбулася.

За словами артистки, сенс цього відео за півроку трохи змінився.

Якщо раніше вона просто хотіла втілити обряд індійського весілля і показати історії людей, які вміють радіти життю, то зараз ця відеоробота стала символом її любові і вміння знаходити компроміс заради важливих стосунків. 

668807_4_w_1000 1450098133_212739322 Wx600_992691