Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 лютого

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 24 лютого

Загальний гороскоп на п’ятницю 24 лютого 2017 року.

24 лютого 2017 року піднесе чимало приємних сюрпризів, передає Корупція. Стар

Сьогодні не варто вимагати від себе занадто багато, адже основні події цього дня зосередяться на обговоренні минулих подій, що мало посприяє робочій атмосфері.
 
Гороскоп на 24 лютого Овен:
Овни в цей день будуть дуже повільні й інертні. Ви відмовитеся від поспіху навіть у тих службових справах, які у звичайному (не після святковому) стані здатні виконати на відмінно.

Гороскоп на 24 лютого Телець:
Тельців 24 лютого не залишить почуття глибокої самотності. В момент, коли ваші родичі і друзі будуть зайняті своїми особистими проблемами, ви не зможете відшукати потрібного «сповідника», що ще більше посилить вашу депресію.

Гороскоп на 24 лютого Близнюки:
Близнюки сьогодні не зможуть стати зразковими виконавцями службового обов’язку. Все, на що ви опинитеся здатні в робочі години – вести тривалі діалоги з колегами або займатися інтернет-листуванням.

Гороскоп на 24 лютого Рак:
Для Раків 24 лютого 2017р підвищується ризик травмонебезпечних ситуацій. Як можна уважніше пересувайтеся на льоду, не порушувати швидкісний режим в автомобільній поїздку і уникайте контакту з електроприладами.

Гороскоп на 24 лютого Лев:
Левам у цей день вдасться знайти багато нових однодумців. Висока ймовірність, що під впливом кого-то з них вже цього вечора ви захочете вивчити іноземну мову або записатися на курси підвищення кваліфікації.

Гороскоп на 24 лютого Діва:
Дівам сьогодні доведеться максимально оперативно усувати аврал, що утворився на роботі. Коли до вечора ви виб’єтеся з останніх сил, навіть похвала керівництва не зможе виправити ваше жахливий настрій.

Гороскоп на 24 лютого Терези:
Терезам 24 лютого 2017 вдасться насолодитися плодами своїх колишніх зусиль. Коли відзначиться молодший колега, навчання в якого ви вклали багато праці, ви відчуєте себе так, немов ви найбільший наставник і гуру.

Гороскоп на 24 лютого Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні захочеться провести масштабну ревізію в колі своїх близьких знайомих. З цією метою ви безжально видаліть контакти людей, які хоча б раз вас підвели, «підставили» або зрадили.

Гороскоп на 24 лютого Стрілець:
Багато приємних емоцій Стрільцям у цей день принесе спілкування з чотириногим улюбленцем. Однак цю радість зовсім не підтримає ваш супутник життя, якому бездомний песик не здасться істотою зворушливою або кумедною.

Гороскоп на 24 лютого Козеріг:
Козероги сьогодні проявлять граничну витримку і спокій. Вам вистачить сил змовчати і зберегти нейтралітет, коли розгориться черговий великий конфлікт з участю ваших найближчих родичів.

Гороскоп на 24 лютого Водолій:
Водолії сьогодні відмовляться від багатьох давніх звичок. Після того, як ви проведете ревізію у своїх думках і душі, вам захочеться, щоб ваша друга половинка також зробила спроби наблизитися до ідеалу.

Гороскоп на 24 лютого Риби:
Риби сьогодні будуть повністю занурені усуненням проблем у фінансовій сфері. Вибраний вами спосіб, як вибратися з утворенням кута, виявиться до банального простим – ви вирішите позичити потрібну суму в когось із родичів.