Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 лютого

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 23 лютого

Загальний гороскоп на четвер 23 лютого 2017 року

23 лютого 2017 року пройде досить безглуздо і безглуздо, передає Корупція. Стар

Святкова атмосфера посприяє гарному настрою, але в цілому сьогодні виявиться не багатим на позитивного роду події.
Гороскоп на 23 лютого Овен:
Овнам 23 лютого зашкодить занадто активний спосіб життя. Після того, як ви здійсните найближчі плани (відзначите свято з коханою людиною, виконайте поточні домашні справи і станете зіркою вечірки), у вас не залишиться сил, щоб завтра приступити до планомірної роботи.

Гороскоп на 23 лютого Телець:
Тельці в цей день отримають море задоволення від відвідування дружньої вечірки. Не біда, що ви дуже пізно повернетеся додому, адже навіть легкий недосип жодним чином не позначиться на вашому самопочутті.

Гороскоп на 23 лютого Близнюки:
Сьогодні Близнюки вразять оточуючих своїм різноплановим поведінкою. На сімейному торжестві в честь Дня всіх чоловіків ви будете дуже ввічливі і скромні, чого не скажеш про вашу поведінку на шаленій вечірці, на яку ви підете після домашнього банкету.

Гороскоп на 23 лютого Рак:
Ракам сьогодні варто цілком довіритися своїй інтуїції. «Шосте почуття» підкаже вам, як не помилитися з вибором другої половинки, пильно оцінюючи відразу декількох гідних претендентів.

Гороскоп на 23 лютого Лев:
Всі вчинки Левів в цей день будуть керуватися емоціями. У такому стані ви ризикуєте влаштувати скандал посеред сімейних урочистостей, образити кохану людину чи випадково зачепити своїми словами когось із родичів.

Гороскоп на 23 лютого Діва:
Дівам сьогодні необхідно уважно контролювати кількість вжитих спиртних напоїв. Згадайте цю пораду в самий розпал урочистостей, адже тим самим ви врятуєте своє завтра від похмільних страждань.

Гороскоп на 23 лютого Терези:
Терези сьогодні повністю втратять здатність до розсудливості. Відсутність логіки буде простежуватися у всіх ваших вчинках і словах, а тому будьте готові багато разів упродовж цього дня пояснювати довколишнім причини своєї поведінки.

Гороскоп на 23 лютого Скорпіон:
Скорпіони сьогодні не піддадуться загальної святковій атмосфері. Ви не зможете веселитися разом з друзями лише тому, що вас не відпустять думки про необхідність вже завтра вирішувати численні службові проблеми.

Гороскоп на 23 лютого Стрілець:
У Стрільців цей святковий день пройде легко і спокійно. Ви привітаєте всіх представників сильної статі, відвідайте сімейний бенкет, а потім продовжите вечір у товаристві своєї другої половинки.

Гороскоп на 23 лютого Козеріг:
Плани Козерогів 23 лютого 2017 р будуть порушені багаторазово. Замість того, щоб нудьгувати на святковому обіді серед старої рідні, ви по щасливому випадку опинитеся в колі близьких друзів, які спонтанно зібралися на вечірку.

Гороскоп на 23 лютого Водолій:
Водоліям не варто надто серйозно сприймати події цього понеділка. Що б з вами не трапилося, не дозволяйте собі нити і хандрити, так як ці труднощі вже завтра здадуться вам легко можна вирішити.

Гороскоп на 23 лютого Риби:
Рибам 23 лютого 2017 належить узяти на себе обов’язки «масовика-витівника». Під час офіційного банкету на честь всіх чоловіків буде панувати дуже нудна атмосфера, оживити яку опинитеся здатні лише ви зі своїми кумедними жартами.