Зірка тижня
Подобається

Несподіване зізнання Ксенії Собчак приголомшило всіх її прихильників

08/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Несподіване зізнання Ксенії Собчак приголомшило всіх її прихильників

Ксенія Собчак зізналася в любові до сина Михайла Боярського.

У російських ЗМІ «спливла» давня історія про пристрасному романі між Ксенією Собчак і Боярським-молодшим. Світська левиця зізналася, що була закохана «по вуха», передає Корупція. Стар

У мережі «спливли» цікаві подробиці романтичних відносин провідної Ксенії Собчак і сина відомого актора Михайла Боярського.

Ще в далекому 1994 році Ксенія жила поруч з родиною Боярського. Майбутня провідна закохалася в сина артиста, Сергія. Молода людина на той момент відповів Собчак взаємністю.

За словами Ксенії, це була дуже сильна юнацька закоханість. Собчак одягала для Сергія найкрасивіші плаття, щоб привернути його увагу, і відмовилася від поїздки з батьками до Японії, так як не хотіла розлучатися з коханим.

Однак почуття сина Боярського були настільки сильні, і через якийсь час він став дуже холодно ставитися до юної дівчини, яка в нього закохалася.

Популярне: Нечупара Віра Брежнєва натрапила на шквал критики за жахливий образ (ФОТО)

У мережу потрапила інформація, що Ксенія навіть показувала Сергію свої відверті знімки, так як хотіла заволодіти його увагою. Однак відносини між Собчак і Боярським-молодшим не склалися, і пізніше молоді люди вирішили залишитися друзями.