Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 лютого 2017

08/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 18 лютого 2017

Загальний гороскоп на суботу 18 лютого 2017 року

18 лютого 2017 року буде складно реалізувати заздалегідь складений план, так як того завадять численні несприятливі фактори. Щоб пережити цей день максимально безболісно для себе, сьогодні краще відмовитися від будь-якого роду активності.

Гороскоп на 18 лютого Овен:
Овни сьогодні будуть напружені і дуже самокритичні. Після того, як ледь не зірветься ретельно підготовлене вами захід, інші емоції виявляться вам просто не доступні, передає Корупція.Стар

Гороскоп на 18 лютого Телець:
Тельцям сьогодні дуже допоможе підтримка з боку близьких родичів. Невдачі, які будуть супроводжувати вас у робочі години, тільки після задушевної бесіди з рідними здадуться вам труднощами, негідними уваги.

Гороскоп на 18 лютого Близнюки:
Сверхпозитивное настрій Близнюків в цей день стане причиною багатьох неприємностей на роботі. Коли слідом за вами почне весело сміятися весь колектив, начальство вибухнути гнівною тирадою, і весь позитив той час безслідно зникне.

Гороскоп на 18 лютого Рак:
Раки присвятять цей день стабілізації своїх подружніх відносин. Весь день ви будете писати коханій людині дуже теплі СМС. Ввечері, ледь на нього подивившись, ви забудете про все, крім один одного.

Гороскоп на 18 лютого Лев:
Леви сьогодні випробують гостре невдоволення своїм дзеркальним відображенням. Розповніла фігура і згаслий погляд стануть для вас тією вагомою причиною, по якій вже цього вечора ви захочете зайнятися спортом і докорінно змінити свій раціон.

Гороскоп на 18 лютого Діва:
У Дів цей день пройде без яскравих подій. Все, що буде вас турбувати і хвилювати – це дорога покупка, зробити яку вам поки не дозволяє розмір свого сімейного бюджету.

Гороскоп на 18 лютого Ваги:
Ваги 18 лютого будуть невиправдано романтичні. Людина, мило вам улыбнувшийся в ранкові години, не зможе передбачити, що ця подія ви воспримите як початок великого роману, який триватиме до кінця вашого життя.

Гороскоп на 18 лютого Скорпіон:
Скорпіони сьогодні особливо комфортно і невимушено будуть відчувати себе за кермом. Саме роз’їзди і будь-якого роду поїздки в цей день вдихнуть у вас життя і подарують можливість відволіктися від метушливого дійсності.

Гороскоп на 18 лютого Стрілець:
Самопочуття Стрільців в цей день мало сприятиме продуктивній роботі. Сильне запаморочення, загальна слабкість або мігрень позбавлять вас сил і звичного емоційної рівноваги.

Гороскоп на 18 лютого Козеріг:
Козерогам 18 лютого 2017 слід чергувати періоди відпочинку і напруженої роботи. Тільки так вам вдасться витримати стрімкий ритм цього дня і виконати всі численні завдання керівництва.

Гороскоп на 18 лютого Водолій:
Водоліям 18 лютого 2017р не варто сприймати за чисту монету все, що говорять колеги або друзі. Вся інформація, володарем якої ви станете сьогодні, виявиться лише провокацією, відповідати на яку немає ніякого сенсу.

Гороскоп на 18 лютого Риби:
Рибам в цей день небажано зловживати косметикою, парфумерією чи приймати в їжу які-небудь екзотичні продукти. Сьогодні для вас високий ризик розвитку алергії, яка може стати причиною сильного дискомфорту.