Зіркові скандали
Подобається

Що вона накоїла: в мережі набирає обертів новий скандал з дочкою Трампа

04/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що вона накоїла: в мережі набирає обертів новий скандал з дочкою Трампа

Новий скандал з сім'єю Трамп: на цей раз під ударом Іванка.

Модні магазини відмовляються працювати з брендом Ivanka Trump.

Дональд Трамп вступив на посаду 20 січня, і з тих пір в Америці не було жодного спокійного дня. Кожен новий указ президента викликає бурю обурення і навіть стає причиною протестних акцій, передає Корупція. Стар

Днями Трамп підписав розпорядження тимчасово зупинити в'їзд до Сполучених Штатів громадян семи держав, серед яких виявилися і сирійські біженці. Спочатку це рішення засудив генеральний директор кав'ярень Starbucks Говард Шульц.

282313

У відкритому листі до партнерів, опублікованому на сайті компанії, він розповів про те, що зробить, щоб допомогти вихідцям з інших країн. Наприклад, протягом 5 років він збирається найняти на роботу близько 10 тисяч біженців в 75 країнах, де компанія веде свій бізнес.

А ще проти імміграційної політики Трампа виступили глава Tesla Motors Ілон Маск, гендиректор Apple Тім Кук і керівник Google Сундар Пічаї.

Деякі компанії приступили до активних дій. Так, мережа модних магазинів Nordstrom вирішила припинити співпрацю з модним брендом дочки президента Ivanka Trump.

Свої дії вони прокоментували так: "У цьому сезоні ми не будемо купувати речі цієї марки.

8538138

Через політичних рішень президента продажі знизилися, і ми зняли бренд зі свого списку на сайті".

До речі, це не перший рітейлер, який виявився працювати з брендом Ivanka Trump. Різкі висловлювання її батька стали причиною появи кампанії #GrabYourWallet.

Рітейлери Shoes.com і Bellacor теж оголосили, що відмовляються продавати її речі.

Нагадаємо, Іванка Трамп займається своїм модним брендом з 2007 року. Спочатку він випускав тільки прикраси, а потім і одяг, взуття та аксесуари.

Іванка, до речі недавно заявила, що справами її бренду тепер займеться Ебігейл Клем, яку вона призначила президентом компанії. Адже Іванка планує присвятити час своїм трьом маленьким дітям, які переїжджають до Вашингтона, і будуть ходити в нові школи.