Новини про зірок
Подобається

Улюблениця мільйонів співачка Тіна Кароль може стати найкрасивішою в Україні

28/01/2017     Автор: Яна Романська
Улюблениця мільйонів співачка Тіна Кароль може стати найкрасивішою в Україні

Тіна Кароль може стати найкрасивішою в Україні.

В рамках вже традиційного проекту, від популярного журналу Viva —  «Viva! Найкрасивіші 2016»,  в Україні проводиться голосування, де серед 53-х  відомих чоловіків та 53-х  жінок, обираються найкращі, передає Корупція. Стар

Стартувало голосування 17 січня на сайті журналу і тепер всі користувачі та читачі вибирають своїх фаворитів. 

А, відповідно, самі учасники в соцмережах  почали активно постити свої  світлини з посиланням на сайт журналу і закликають їх підтримати.

24895
 
Також, стало відомо, що цього року журнал Viva готує грандіозне шоу на якому буде  нагороджено переможців. Улюблені артисти постануть в неймовірних образах і виступлять в несподіваних дуетах. Гостей чекає найбільша червона доріжка країни, по якій пройдуть понад 100 зірок.
 
18 березня 2017 року  в Національному палаці мистецтв «Україна» відбудеться 9-а церемонія нагородження «Viva! Найкрасивіші 2016». 

tina-karol-foto-16

Гості та учасники самого очікуваного світської події року дізнаються імена найкрасивіших людей України за версією читачів журналу Viva! і сайту Viva.ua.
 
Перший етап голосування за номінантів триватиме до 20 лютого, після чого стануть відомі імена лідерів — 15 чоловіків і 15 жінок. Під час другого етапу (з 20 лютого до 16 березня) голосувати можна буде також за допомогою sms-повідомлень.
 
Ще місяця не має, відколи стартувало голосування  за найкрасивіших, а в жіночому колективі активно виривається лідер і це – Тіна Кароль. 

Улюблениця багатьох українців і не тільки, народна артистка, станом на сьогодні, 28 січня, вже набрала 16538 голосів.  

На  другому місці зараз є Слава із гурту «НЕАНГЕЛЫ» і вона з досить великим відривом йде – 9050 голосів, третє місце – Юлія Саніна (7541).

Серед красенів яскравим лідером є  — Сергій Притула (8835), другий і рейтингу – Володимир Зеленський (8299), а на п’яти йому наступає – Монатік (5414).