Тренди
Подобається

Будьте чарівні: який вибрати макіяж під чорне плаття: поради стилістів (ВІДЕО)

23/01/2017     Автор: Яна Романська
Будьте чарівні: який вибрати макіяж під чорне плаття: поради стилістів (ВІДЕО)

Чорна сукня — чудовий варіант для створення різних стильних образів — від строгого ділового до елегантного вечірнього.

Однак щоб образ вийшов завершеним — необхідно його доповнити правильно і грамотно підібраним колірним рішенням макіяжу, передає Корупція. Стар

Читайте далі, і ви дізнаєтеся, яким може бути макіяж під чорне плаття.

8c48e661dbdba41915408f85617ee560

Головним завданням мейк-апу, створюваного під сукню чорного кольору, є бездоганне доповнення образу, акцентування уваги на зовнішності і достоїнства рис обличчя. Тому при створенні макіяжу до чорної сукні важливо керуватися наступними правилами:

32c54fb01148db4c8c51a1726517d574

До чорної сукні підійде як яскрава помада, так і помада природних тонів. Все буде залежати від того, в якому стилі розроблений фасон сукні, і куди ви збираєтеся в ньому відправитися.

На якому б відтінку ви не зупинили свій вибір, уникайте Шіммери, інтенсивного ефекту вологого блиску і перламутрових переливів.

Чорна сукня здатне кілька бліду шкіру, тому відтінки макіяжу повинні бути насиченими та яскравими, в іншому випадку образ може вийти втомленим і хворобливим. Втома очей ідеально приховає мейк-ап в коричнево-шоколадних тонах.
 

ff513a64b1af89294a4d378ebf09f52a
При створенні макіяжу до чорної сукні слід використовувати строго туш чорного кольору, інші її відтінки будуть недоречні.

При створенні макіяжу до чорної сукні рекомендується підібрати тональний засіб, яке буде темніше відтінку вашої шкіри на два-три тони.

7366303a3be0b051b35eebf47624dcbf

Вибілювати і висвітлюються шкіру не варто. У вечірньому варіанті макіяжу допускається використання пудри з ефектом мерехтіння і бронзатори.

Також не забудьте за допомогою коректора або консілера замаскувати мішки під очима, темні кола, висипання і почервоніння.
Makiyazh-pod-chernoe-plate
До чорної сукні можна вибрати рум'яна яскравих відтінків, але при цьому вони повинні виглядати природно — теракотові, коралові, абрикосові, персикові.

Рум'яна слід нанести не тільки на область скул, але і на підборіддя і лоб. Не рекомендується зупиняти свій вибір на рожевих рум'янах — вони будуть погано виглядати під чорне плаття.

Що ж стосується вибору колірної гами тіней, візажисти радять використовувати класичну палітру: сірі, білі і чорні кольори. За допомогою цих відтінків можна створити димчастий мейк-ап, який буде ідеально виглядати з сукнею чорного кольору.

Якщо ви зупините свій вибір на акценті на очі, помада для губ повинна бути непомітною. Також з чорним платтям добре поєднуватимуться тіні шоколадні, золотисті, оливкові, коричневі, сріблясті, бежеві.

Подумайте над тим, які з перерахованих вище відтінків будуть підходити до цветотипу вашої зовнішності. Неймовірно ефектно з вечірнім чорним платтям буде виглядати макіяж, виконаний в арабському східному стилі.

Подібний варіант чудово підійде пекучим брюнеткам з карими або чорними очима, смаглявою шкірою.

При виборі помади для губ слід керуватися наступними критеріями:

Насиченість макіяжу очей. Якщо ви вибрали для очей помітну техніку і яскраві відтінки — скористайтеся класичної матовою помадою нюд-кольорів.

Якщо ж на очі ви нанесли мінімальну кількість декоративної косметики, використовуйте для губ ошатну помаду яскравого кольору. Під чорне плаття класикою жанру вважається помада червоного кольору.

Привід, за яким ви одягалися в плаття чорного кольору. На роботі і ділової зустрічі насичені відтінки помади будуть зайвими, рекомендується обмежитися нейтральним або матовим блиском для губ.

При дотриманні перерахованих вище правил, вам легко вдасться створити гармонійний і стильний макіяж до чорної сукні. Будьте красиві та чарівні!