Зірка тижня
Подобається

Довели до сліз: комік з «Кварталу 95» Євген Кошовий розповів в чуттєвому інтерв’ю цікаві подробиці про свою доньку (ВІДЕО)

20/01/2017     Автор: Яна Романська
Довели до сліз: комік з «Кварталу 95» Євген Кошовий розповів в чуттєвому інтерв’ю цікаві подробиці про свою доньку (ВІДЕО)

Євген Кошовий: «Якщо дочка захоче зробити кар'єру на сцені, я заперечувати не буду».

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів про те, ким мріє стати його дочка Варя, повідомляє Корупція. Стар

765cf9d3e94d01effa37882cfa1a8fb1

Нещодавно з успіхом пройшов третій сезон вокального шоу «Голос Діти». Свої сили на проекті вирішила спробувати і дочка ізестний українського гумориста, актора студії «Квартал 95» Євгена Кошового — 8-річна Варвара.

На "сліпих"  прослуховуваннях дівчинка виконала відому пісню Майлі Сайрус «Wrecking Ball».

1e5_varya

Варя завоювала симпатію одного з тренерів — Потапа. Одним з найяскравіших вокальних двобоїв став виступ Варвари Кошовий, Єви Аш і Талі Купер, які заспівали в запальною аранжуванні пісню Ірини Білик «Дівчинка».

Євген вийшов на сцену, щоб підтримати дочку букетом квітів, а коли Потап оголосив, що переможницею вокального «баттла» стала 9-річна Талі Купер з Ізраїлю, не зміг стримати своїх сліз.

Журналіст видання вирішив з цього приводу поговорити з Євгеном Кошовим. Нижче представляємо наше невелике інтерв'ю.

Євгене, які емоції відчували, коли ваша дочка Варвара виступала на сцені «Голос. Діти 3»?

Ми з дружиною дуже переживали, напевно, навіть більше за Варю. А «1 + 1» ще взяли і показали, як я плачу.

Варя теж засмутилася, коли дізналася, що не пройшла далі…

Так, звичайно, потім у нас з нею були розмови про те, що на сцені не можна плакати, але це ж дитина, і нічого з цим не поробиш.

До того ж, вона сама захотіла взяти участь в проекті, я не був ініціатором цього і попереджав, що це непросто, але Варя сказала, що готова до цього.

Давали дочці поради перед участю в шоу «Голос. Діти»?

Секрети вона і так знає, тому що часто перебуває за лаштунками «Вечірнього Кварталу». Варя прекрасно знала, як ця кухня виглядає зсередини, але в той же час до участі в проекті не відчувала такої відповідальності.

Вона просто чекала моєї підтримки, і звичайно я за неї переживав. А ще я прихильник того, щоб мої діти домагалися все самі. Якщо вони знають, що батьки завжди «підставлять табуретку», то немає ніякого інтересу рухатися далі.

А якщо Варя захоче зробити собі кар'єру на сцені, ви не будете проти?

Якщо Варя захоче бути на сцені, я заперечувати не буду. Батьки взагалі в принципі не повинні заперечувати тягу дитини до тієї чи іншої професії.

До участі в проекті «Голос. Діти 3» дочка хотіла бути ветеринаром, а зараз вже хоче бути універсальною артисткою.