Оприлюднено рейтинг найзавидніших холостяків

14/01/2017     Автор: Яна Романська
Оприлюднено рейтинг найзавидніших холостяків

Журнал Town & Country опублікував щорічний список з 50-ти найбільш завидних холостяків — від політиків і науковців до зірок світу кіно і шоу-бізнесу. 41-річний Тобі Магуайр, відомий як виконавець ролі Людини-павука в однойменної трилогії Сема Реймі, посів 25-ту сходинку рейтингу. Як ми пам'ятаємо, він зовсім недавно розлучився з дружиною Дженніфер Мейер і офіційно став вільним чоловіком, передає Корупція.Стар

44–річний багатодітний британський актор Джуд Лоу зайняв 46-те місце в списку найбажаніших холостяків. У красеня за плечима безліч нетривалих романів з різними знаменитими жінками і п'ятеро дітей. 

До речі, в цей рейтинг потрапив і його син, 20-річний Рафферті Лоу — юнак зайняв 42-те місце. А 49-річний Лів Шрайбер, який в 2016 році розлучився з актрисою Наомі Уоттс, зайняв 26-ту сходинку рейтингу. 

У списку найбажаніших холостяків також потрапили: Джеймс Пекер (22-ге місце) – колишній наречений Мераї Кері, ресторатор Кору Вітелло (23-тє місце) — колишній коханий Меган Маркл, син Пірса Броснана Ділан (36-те місце), онук Боба Ділана Леві (40-ве місце), син Деніела Дей-Льюїса Габріел Кейн (41-ше місце).