Зіркові скандали
Подобається

Колишня дружина Валерія Меладзе вперше на всю країну висловилася про Альбіну Джанабаєву (ФОТО)

10/01/2017     Автор: Яна Романська
Колишня дружина Валерія Меладзе вперше на всю країну висловилася про Альбіну Джанабаєву (ФОТО)

Екс-дружина музиканта довго не здогадувалася про існування розлучниці. Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина вперше дала відверте інтерв'ю про те, як втратила своє сімейне щастя.

Екс-дружина відомого музиканта Валерія Меладзе Ірина Меладзе вперше зважилася відверто розповісти про розставання з колишнім чоловіком, з яким народила трьох дочок. Пара офіційно розлучилася у 2014 році, проживши в шлюбі більше двадцяти років, передає Корупція.Стар

За словами Ірини Меладзе, її біль, пов'язаний з крахом сім'ї, ще досить сильна. І можливо, заради того, щоб приглушити її, жінка зважилася на публічну сповідь. В інтерв'ю програмі «Російські сенсації» телеканалу НТВ колишня дружина Валерія Меладзе розповіла про те, як боролася за чоловіка і як в результаті не змогла його втримати. Розмова з журналістами дався Ірині Меладзе непросто, вона кілька разів йшла зі студії, а потім знову поверталася. 

«У цьому році десять років цій історії. Хочеться поставити крапку і рухатися вперед», — пояснює вона своє рішення розповісти правду про розрив зі знаменитим чоловіком.

«Валерій розповів, що у нього є стосунки на стороні, навіть є дитина. На питання «хто», він нічого не відповів. Але це була справа 20 хвилин, щоб з'ясувати, хто, — розповіла Ірина Меладзе. — Я розуміла, що Альбіна нервує занадто багато. Я не розуміла причин такої поведінки. Там були інші учасниці цього колективу, і вони вели себе спокійно. А ось Джанабаєва поводилася дуже нервово. Я бачила, що у неї очі бігають, вона моргає багато, і я не зовсім розуміла причину такої поведінки. Вона завмирає, коли я підходжу. Коли я стала згадувати заднім числом, мені стало все ясно. Я її навіть, по-моєму, привітала з народженням дитини. Мені розповідали історію, що нібито був хлопець-музикант, скрипаль якогось симфонічного оркестру … І у мене підстав підозрювати її в чому-небудь не було».

Ірина познайомилася з Валерієм Меладзе, коли обом було по двадцять років, одружилися вони ще будучи студентами. Виховуючи трьох дочок, Ірина дізнавалася про життя чоловіка з світської хроніки, а треба було вчитуватися в його вірші. 

«Я розуміла, що щось відбувається. Допускала, все, що завгодно, крім того, що відбулося насправді », — зізнається колишня дружина зірки.

Зі статей в ЗМІ Ірина дізналася, що у її чоловіка з'явилася нова бек-вокалістка Альбіна Джанабаєва, а потім вона зникла і через якийсь час відродиласяу «Віагрі». «Я бачила всіх цих панянок, ставилася до них, як старша подруга, — говорить Ірина. — Появі Альбіни у «Віагрі» я здивувалася, як, напевно, і багато жінок в нашій країні. Порадила їй хорошого стиліста».

Про те, що чоловік не вірний їй, Ірина Меладзе дізналася у 2006 році. Вони разом з чоловіком і старшою донькою Інгою приїхали на вручення музичної премії. Але в якийсь момент Валерій зник на цілий вечір, а коли його оголосили, вийшов з іншого боку залу. Потім Ірина поставила чоловікові питання, і він їй у всьому зізнався. 

«Я не могла прийняти таку ступінь обману з боку людини, якого я любила і вважала другом, — каже екс-дружина музиканта. — Для чого Валерій знадобився Альбіні? Цікаво, якби він продавав мандарини на ринку, він би їй був потрібен? Кохання? Але у мене це все викликає посмішку».

Церемония вручения Х музыкальной премии `Золотой Граммофон`. На снимке: певец Валерий Меладзе с женой и дочкой.

Церемония вручения Х музыкальной премии `Золотой Граммофон`. На снимке: певец Валерий Меладзе с женой и дочкой.

Церемония вручения Х музыкальной премии `Золотой Граммофон`. На снимке: певец Валерий Меладзе с женой и дочкой.[/caption]