Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 січня

04/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 15 січня

Овен
Ситуація вимагатиме від Овна взяти ініціативу в свої руки! Навіть якщо зазвичай це йому властиво, він відчує в собі потребу приймати рішення і нести відповідальність за них. Найцікавіше, що оточуючі спокійно поступляться Овну пальму першості. І нехай не всі рішення та дії Овна виявляться вірними, для нього це буде відмінний шанс показати всім, а заодно і собі самому, що він здатний на багато що.

Телець 
Навколишні можуть намагатися маніпулювати Тельцем! Зірки попереджають його, що хтось спробує скористатися своїм становищем, зв'язками або особистим чарівністю для того, щоб втягнути Тільця в свої ігри. Піддавшись цьому впливу, Телець згодом пошкодує – це може вдарити по його репутації. Так що йому необхідно твердо стояти на своєму і триматися подалі від людей, які його використовують.

Близнюки 
Близнюкам будуть даватися важко будь-які справи, де від них вимагається здатність логічно мислити: розрахунки, аналітика, наука, планування, навчання – все це не для них. Зате Близнюки будуть легко, як за помахом чарівної палички, входити в контакт з іншими людьми, заражаючи їх своїми ідеями і емоціями. Крім того, вони будуть гостро відчувати фальш, завдяки чому Близнюків можна використовувати в якості цього детектора брехні!

Рак 
Зірки радять Раку виділити час на знайомство з методиками кар'єрного, професійного або особистісного зростання. Книги на цю тему неважко знайти де завгодно – від газетного кіоску до Інтернету. Навіть якщо Рак зазвичай ставиться скептично до подібної літератури, йому варто вивчити її або ж змиритися зі своїм нинішнім становищем. Взявши на озброєння хоча б деякі поради, Рак досягне успіху.

Лев 
Лев здатний виявитися центром тяжіння будь-якого колективу: оточуючі будуть беззвітно тягнутися до нього! Для того, щоб добитися потрібного результату у справах, Леву досить використовувати свою харизму – відмовити йому не зуміє ніхто. Втім, сьогоднішня популярність може обернутися для Лева та своєю зворотною стороною: протягом дня можлива ситуація, коли його будуть буквально розривати на частини!

Діва 
Діва буде відчувати себе в ролі ляльковода, який маніпулює людьми. Нехай навіть ці маніпуляції будуть м'якими, суті це не змінює: Діва здатна направляти дії оточуючих у потрібне їй русло. Для цього вона може задіяти зв'язку, натяки, обіцянки, чутки. Втім, якщо все це не спрацює, Діва все одно доб'ється свого, але вже більше простими шляхами: проявивши наполегливість та вміння переконувати.

Терези Рідкісний день, коли в суперечці Ваг з оточуючими дійсно може народитися істина. Але краще все-таки не сперечатися, а обговорювати, причому все що завгодно: ідеї, плани, перспективи. Ніщо не зможе дати Терезам такий заряд бадьорості, свіжих ідей і бажання діяти, як хороший мозковий штурм! Разом з однодумцями (близькими, друзями, колегами) Ваги можуть сміливо братися за вирішення будь-якої задачі – вироблена стратегія виявиться дуже успішною!

Скорпіон 
Від Скорпіона буде потрібно проявити терпіння і розуміння по відношенню до людини, якій необхідна допомога Скорпіона, його підтримка чи порада. Витративши на це свій час, Скорпіон не пошкодує, навпаки, йому по душі відчути себе в ролі наставника. Адже і він колись знав і вмів не всі, то чому ж тепер не допомогти тому, хто потребує його керівництві і життєвому досвіді?

Стрілець 
Стрільцеві буде важко втриматися від спокуси покомандувати кимось із близьких або навіть звалити на них частину своїх прямих обов'язків. Нічого не поробиш – закон колективу! Не можна весь час бути білим і пухнастим, іноді доводиться показати гострі кігтики! Втім, це може вийти само собою – ситуація складеться так, що Стрілець постане перед вибором: або не впоратися з повним обсягом завдань, або безцеремонно «припрячь» до них ще когось.

Козеріг Козерога порадує атмосфера навколо. Відчуття теплоти і взаємодопомоги здатне породити в нього відчуття, що він і люди, які його оточують – одна велика родина! Такий благодушний настрій неминуче позначиться на поведінці Козерога: він буде більш душевним і відкритим у спілкуванні, ніж зазвичай. Опиратися чарівності його щирості навколишнім буде майже неможливо: Козеріг, якщо захоче, здатний навіть своїх запеклих супротивників перетворити в кращих друзів!

Водолій 
Раптово прокинулася товариськість Водолія здатна обернутися приємними дивідендами. Можливо, йому вдасться блиснути знаннями перед оточуючими або ж зав'язати багатообіцяюче знайомство. Іншими словами, Водолію не варто стримувати свій потік красномовства. Звичайно, бажання всмак поговорити вітається далеко не завжди, проте – приємний виняток з цього нудного правила.

Риби 
Протягом дня у Риб можуть статися цікаві зустрічі та знайомства, які матимуть вплив на їх подальше життя. Втім, яким саме буде цей вплив – позитивним чи не дуже – буде залежати вже від них самих. Тому зірки радять їм на всяк випадок обрушувати на кожного співрозмовника весь запас свого природного чарівності. Благо чого-чого, а чарівності у Риб буде в надлишку.