Зіркові скандали
Подобається

Приходько жорстоко принизила Ольгу Фреймут за зйомки у російському серіалі (ФОТО)

22/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Приходько жорстоко принизила Ольгу Фреймут за зйомки у російському серіалі (ФОТО)

Популярна українська співачка Анастасія Приходько, відома своєю патріотичною позицією, різко висловилася про участь телеведучої Ольги Фреймут в російсько-українському комедійному серіалі "Готель Елеон", передає Корупція.Стар

Нагадаємо, днями мережу сколихнула новина про те, що українська телеведуча знялася в російському комедійному серіалі "Готель Елеон", який є спін-оффом ситкому "Кухня". Однак пізніше в прес-службі українського телеканалу "1 + 1" пояснили, що цей серіал — не російська продукт, а спільного з Україною виробництва.

585b9b8831ff8

Анастасія прокоментувала цю новину. Вона звинуватила зірку, що та знялася в серіалі і зазначила, що Фреймут зрадила Україну. Крім того, співачка навмисно перекрутила її прізвище в своєму пості.

"Пригадую як судився" Новий канал "з Ольгою ФрейМУД коли вона привласнила програму" Ревізор "в свої ряди, і стала вести передачу" Інспектр ФрейМУД ", тоді вона не дивлячись на колег, друзів, людей, які створили її тому що стала вона саме з "Нового каналу" вона їх зрадила, плюнула і пішла … Ок, то не наше, але факт залишається фактом… Тепер вона поклала болт на всіх тих хто підтримував її за часів коли були суди, і так далі, і робили з неї зірку. Тепер в російському ліжку з Російським актором вона показує всю любов до України ", — обурилася Приходько.