Новини про зірок
Подобається

Таємницю розкрито: Тетяна Воржева розповіла гірку правду на яких умовах працює з Могилевською (ФОТО)

20/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Таємницю розкрито: Тетяна Воржева розповіла гірку правду на яких умовах працює з Могилевською (ФОТО)


Солістка гурту "REAL O" Тетяна Воржева в ефірі шоу ООН поскаржилася, що недавно збиралася на відпочинок до Індії, але її не відпустили. Не важко здогадатися, що мова йшла про продюсера групи — Наталію Могилевську. Чому саме Наталія була проти поїздки, Тетяна не уточнила, однак відразу поспішила виправдовуватися, передає Корупція.Стар

"Насправді, Наталя дуже хороша. Вона нас надихає, вона нам підказує, дає творчі поради. Я пишу тексти, мелодії — Наталя допомагає, якісь правки вносить або навпаки просто хвалить мене. Ми заряджаємо одна іншу", — розповіла Тетяна.

741861_2_w_590

На запитання ведучого шоу, Фіми Константіновського, про трудовий контракт в "REAL O" Тетяна відповіла наступне:

"У нас договірні відносини. Творчо Наташа нам дозволяє експериментувати, тому контракт у нас словесний, людський. Все дуже по-чесному, ніяких серйозних зобов'язань немає. З дівчатами ми дружимо і зараз ми, швидше за все, як Ангели Чарлі".

Під час програми Тетяна зробила ще не мало сенсаційних заяв. Розповіла, що категорично проти масового бажання слов'янок виходити заміж за іноземців, а також заявила, що знаходиться на стадії "обнулення". Як пояснила співачка, в її житті настав новий етап, який виражається новими ідеями та новими кольорами в гардеробі. Таня порадила всім людям, які хочуть змін в своєму житті, носити чорний колір, який допоможе "обнулится" і переродитися.