Новини про зірок
Подобається

Як схуднути: поради по харчуванню від Аніти Луценко (ФОТО)

09/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Як схуднути: поради по харчуванню від Аніти Луценко (ФОТО)

Аніта представила "план дій", який допоможе при схудненні

Телеведуча і тренер шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко, яка в червні вперше стала мамою, поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram корисними порадами.

Аніта представила "план дій", який допоможе при схудненні. Луценко радить виключити жирну їжу, а додати в раціон овочі та каші.

"План дій при бажанні схуднути.

1. Заміряти себе (кг і см у всіх хвилюючих місцях), зробити фото.

2. Поставити мету і термін, за який бажано домогтися результату (бути адекватною і готовою на цей період постаратися на всі 100%)

3. Запланувати тренування 3 рази в тиждень МІНІМУМ.

4. Налаштуватися їсти мінімум 3 рази в день (обід самий щільний).

5. Виключити: жирне (насіння в тому числі), смажене, білий хліб, солодощі (2 квадратики чорного шоколаду вранці можна, якщо помирати від туги), будь-які напої крім води (1,5 літра – це з головою, якщо ви не важите 110 кг) і чай, капучино і молоко. Сухофрукти прибрати і не більше 2 шт. фруктів в день, (не банан), горіхи бажано теж, бо не можна зупиниться на 5 шт., ковбаски, крабові палички в топку. Будь-якого сиру 30 г в день максимум.

6. Що ж їсти: кашки (гречка, нешліфований рис, вівсянка), овочі будь-які (тільки не налягати на відварну "солодку" моркву і буряк "цукровий"), цільнозерновий хліб і хлібці, сир, кефір або йогурт (без добавок), макарони твердих сортів не більше 1 раза в тиждень, печінку, курку, м'ясо, рибу, яйця, квасолю. Овочів повинні з'їсти 500-600 г за день. Парених, варених, заморожених, свіжих, яких завгодно.

7. Після 20:00 не їсти, і спати лягти до 23 години. Як тільки прийшли до своєї мети ВСЕ МОЖНА, якщо захочеться", – поділилася тренер.