Новини про зірок
Подобається

Відомий співак потрапив у тюрму через дружину, юристи роблять все можливе (ФОТО)

09/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Відомий співак потрапив у тюрму через дружину, юристи роблять все можливе (ФОТО)

Співак розповів, до чого його довело божевільне кохання, передає Корупція.Стар

Співакові Олександру Буйнову доводилося зустрічати Новий рік на сцені, в літаку і навіть у в'язниці. Правда, сталося це багато років тому, коли майбутній артист був солдатом. "У мене вже чотири брата служили, і батько військовим льотчиком був", — пишається співак. Втім, в армію потрапив досить пізно — в 1970 році, коли йому виповнилося двадцять років. До цього Буйнов встиг попрацювати клавішником в групі "Скоморохи".

До цього часу артист був уже одружений першим шлюбом — на нині покійній Людмилі Вдовіній. "Я служив у ракетних військах стратегічного призначення, — розповів артист журналістам за лаштунками телефестивалю" Пісня року ". — У новорічну ніч я так захотів побачити кохану, що залишив пост і пішов в самоволку, Мене затримали і на кілька місяців запроторили. Гауптвахтою був острог , що стоїть прямо в степу, в тридцяти кілометрах від частини, на щастя, Люда приходила туди до мене ".

"Я втікав з казарми по-тихому — то" ляльку "з шинелі зроблю і покладу під ковдру, то з товаришами по службі домовлюся. Якщо хтось із старших питав:" Де Буйнов? "- Відповідали, що в санчастині. У санчастині говорили, що я в клубі, а в клубі — що я в штабі … Так іноді і вдавалося ходити на побачення ", — пояснив Буйнов.