Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 грудня

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 18 грудня

Овен 

Емоції Овна обіцяють бути дуже сильними, але при цьому вони будуть знаходитися в рівновазі. Таке поєднання дозволить Овну тонко відчувати і розуміти все, що відбувається навколо. Настрій оточуючих, мотиви їх вчинків і навіть деякі їх думки не будуть для Овна особливою таємницею. Його загострена проникливість може межувати з телепатією! Зірки радять Овну використовувати це для того, щоб проникнути в саму суть важливої для нього ситуації.

Телець 

Тельцю не варто довіряти оточуючим – вони можуть вільно чи мимоволі його підвести. Особливо це стосується незнайомців, а також людей з дальнього кола: товаришів по службі, знайомих, сусідів. Можливо, уважно оглянувшись навколо, Телець раптом виявить, що хтось навмисно йому шкодить, розпускає плітки плете інтриги за спиною. А може бути, Тельцю завдадуть іншої шкоди: вилають в метро, обрахують в магазині. Щоб подібного не сталося, ключем до успіху для нього є пильність. І цього цілком достатньо, адже хто попереджений, той озброєний.

Близнюки 

Близнюки здатні бути надто вимогливими до себе, і до оточуючих! День наділяє їх бажанням контролювати все, що відбувається навколо. Будь-які відступи від намічених планів вони здатні сприйняти як особисту образу. В першу чергу такий настрій Близнюків здатен торкнутися оточуючих, виливаючись у бурчання і причіпки. Однак Близнюки можуть точно також прикро і на себе, відчуваючи своє безсилля в якомусь питанні. Щоб день приніс їм більше позитивних емоцій, Близнюкам варто змиритися з тим, що далеко не все залежить від їх зусиль. А тим більше від їх бажань.

Рак 

Відмінний день для того, щоб Рак отримав підтримку в будь-яких своїх починаннях. В першу чергу, це стосується любові і стосунків: якщо Рак збирався завести романтичне знайомство, відкрити свої почуття або поговорити про плани на спільне життя, кращого часу для цього йому не знайти. Крім того, день надає Раку хороші можливості для укладення договорів, нових знайомств і ділових контактів. Насіння співробітництва, дружби або любові обов'язково зійде, принісши хороші плоди.

Лев 

Ключем до успіху в гороскопі Лева є обережність: день буде сповнений напруженістю, здатної вилитися в конфлікт! У відносинах з близькими людьми у Лева можливі розлад і з'ясування стосунків. Не виключені і тертя з колегами, викликані спірними ситуаціями або суперництвом. Льву необхідно бути тихіше води нижче трави, якщо він хоче провести цей день плідно. Не піддатися на провокації він зможе, лише озброївшись величезним запасом терпіння.

Діва 

День буде пробувати Діву на міцність, однак гарна новина полягає в тому, що у Діви маса сил, щоб цьому протистояти! Є ймовірність того, що Діві доведеться відстоювати свої інтереси, брати участь в спорі або навіть відбиватися від нападок оточуючих: начальства, знайомих, колег. Що б не сталося, зірки радять їй не гарячкувати, а спокійно пошукати потрібні аргументи в суперечці. Якщо не давати емоціям узяти верх, то з будь-якої ситуації можна знайти зручні двері з написом «Вихід».

Терези 

Зірки обіцяють Терезам день, повний приємних новин, подій і навіть сюрпризів, однак парадокс полягає в тому, що Ваги навряд чи зуміють належно це оцінити. Навпаки, не виключено, що вони будуть без жодного приводу відчувати апатію і невдоволення. Можливо, виною цьому є те, що останнім часом в житті Ваг відбулося багато подій, і емоції їх притупилися. А може бути, Ваги, просто втомилися. Зірки радять їм підбадьоритися і піти назустріч всьому хорошому, що приготувала їм життя!

Скорпіон 

У Скорпіона обіцяють прокинутися неабиякі організаторські здібності. Начальство може сміливо довірити йому який-небудь командирський ділянку робіт: керівництво відділом, організацію заходу або новий проект. Вдома ж Скорпіон, швидше за все, сам придумає, як зробити так, щоб ніхто навколо не нудьгував. Можливо, в його уявленні відсутність нудьги – це генеральне прибирання силами всіх членів сім'ї, а може бути дружня вечірка або похід всією сім'єю в кіно – тут вже як пощастить.

Стрілець 

Стрільцеві не варто навіть намагатися втілювати свої плани в життя – особливо ті, від яких багато що залежить. Якщо ж Стрілець не піде цій раді, йому доведеться приготуватися до того, що якісь його сьогоднішні починання застрягнуть на півдорозі чи дадуть збій, а якісь і зовсім зазнають поразки. Відмінною рисою дня є те, що будь-які починання Стрільця принесуть йому в кращому випадку масу турбот. Так чи не краще почекати деньок? Чи варто так поспішати?

Козеріг 

У Козерога є шанс щось виправити. Мова може йти про давніх проблемах Козерога, до яких він не міг підступитися, або про несподівані події, які Козеріг зможе направити в потрібне йому русло. Навіть якщо обставини складатимуться проти нього, зірки обіцяють, що Козеріг зуміє знайти в цьому свої плюси і вигоди. Песиміст бачить небезпеку в кожній можливості, а оптиміст – можливість кожної небезпеки. Запас спритності і оптимізму Козерога допоможуть йому в цьому переконатися!