Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 грудня

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 16 грудня

Телець

Різких змін у вашому житті не передбачається. Але чимало цікавих ідей може виникнути у вас саме зараз. Проявіть фантазію і винахідливість з коханою людиною. Це дозволить внести нові фарби у відносинах з ним. Постарайтеся ні в чому собі не відмовляти. Ви на це заслуговуєте.

Близнюки

Якщо протягом цього дня ви проявите свої здібності, трохи кмітливості і цілеспрямованості, зможете досить швидко просунутися до наміченої мети. Це стосується практично всіх областей у вашому житті. Найсприятливішим чином складуться різні поїздки і подорожі.

Рак

День сприятливий у багатьох відношеннях. Ви зможете на славу потрудитися і чудово відпочити. Якщо хочете ці дні зробити незабутніми, ініціативу доведеться брати в свої руки. Розкутість, винахідливість і пустощі зараз вам не завадять. Йде вдалий час для покупок новорічних подарунків.

Лев

Зараз треба в усьому дотримуватися обережності. Не виключені окремі розчарування в людях, на яких ви покладали великі надії. Не виступайте в ролі ініціатора конфліктів. Необхідно постійно поповнювати запаси енергії, так як ваші витрати будуть високими.

Діва

Висновок ділових договорів краще перенести. Уникайте фізичного та емоційного перенапруження. Вільний графік і творча робота сьогодні доречніше суворого розкладу. Постарайтеся спілкуватися тільки з приємними людьми.

Терези

Зараз йде вдалий період для професійної діяльності. Добре, якщо ви виявите нові способи удосконалити те, чим займаєтеся, і залучити додаткові ресурси і зв’язки. Не довіряйте людям, які занадто багато обіцяють.

Скорпіон

При вирішенні будь-яких ділових питань не варто ризикувати. Не плануйте багато справ або зустрічей, які вимотують. Ви можете отримати винагороду за ваше терпіння і все те, що робили для інших людей раніше. Це підходящий момент для тих, хто хоче вдосконалити свою зовнішність.

Стрілець

День не готує ніяких неприємних сюрпризів. Багато чого з запланованого вдасться реалізувати. Постарайтеся себе чим-небудь порадувати. Допомогу і підтримку нададуть близькі та кохані люди. Не дозволяйте собі знімати напругу за допомогою спиртного.

Козеріг

Сьогодні ніяких важливих подій статися не повинно. Починати нові справи не варто. Можлива конструктивна критика з боку керівництва або колег. Не слід з’ясовувати стосунки з людьми, яких любите. Уникайте хвилювань.

Водолій

Цей день потрібно до відмови заповнити зустрічами і справами. У відносинах з оточуючими зберігайте доброзичливість. Зараз ви будете особливо чутливими до критики, тому будь-яке зауваження здатне перерости в конфлікт або затяжну сварку. Ви можете поступити несправедливо по відношенню до тих, хто вам дорогий.

Риби

Даний період може виявитися напруженим. Вам потрібно подумати про більш спокійний ритм життя і більше часу проводити на свіжому повітрі. У любовній сфері буде панувати гармонія. Самотніх представників знака може очікувати нове приємне знайомство.