Новини про зірок
Подобається

Країна в шоці: Відомий актор прокинувся після півтора роки коми (ФОТО)

03/12/2016     Автор: Яна Романська
Країна в шоці: Відомий актор прокинувся після півтора роки коми (ФОТО)

Актор пережив інсульт в 2015 році.

Відомий російський актор Олексій Янін вийшов з коми. 33-річний артист знаходився в штучній комі після інсульту в 2015 році, передає Корупція.Стар

Актор прийшов в себе і почав розмовляти після того, як півтора року перебував у несвідомому стані.

За словами його дружини Дарії, Льоші стало краще після останньої операції, яка пройшла місяць тому.

Відомий російський актор прокинувся після півтора років коми

"У нас все добре. Льошка радувати починає, почав говорити, дуже старається. Він почав говорити практично відразу після операції, звичайно ж багато всього ще у нас попереду, але він все пам'ятає. Льоша повернувся. Всі його взаємини з людьми, родичами, друзями , коли він був в несвідомому стані, він все це пам'ятає. Характер залишився колишній", — зізналася Дарина.

Вона додала, що після операції Олексій пройшов реабілітацію і зараз вже вдома.

Нагадаємо, увечері 6 травня 2015 року Яніну стало погано під час зустрічі з другом, близько третьої години ночі дружина екстрено викликала йому швидку допомогу, після чого він був доставлений до московської клініки.

За словами його дружини, через тривалі свята медики МКЛ № 1 призначили операцію тільки на 12 травня, проте за цей час стан актора різко погіршився і було прийнято рішення перевезти Олексія Яніна в іншу лікарню, де в терміновому порядку була проведена операція. Після неї актор був введений в стан штучної коми.

В останні роки у актора був дуже напружений графік роботи, під час якого він здійснював безліч перельотів. На думку Дарини, це і могло вплинути на стан здоров'я молодого актора.

Олексій Янін відомий ролями в кіно і в театрі. Грав в серіалах "Студенти", "Клуб", "Фурцева".

1480681894_koma2