Новини про зірок
Подобається

Країна в шоці: Відомий актор розбився у жахливому ДТП (ФОТО)

01/12/2016     Автор: Яна Романська
Країна в шоці: Відомий актор розбився у жахливому ДТП (ФОТО)

Колишній чоловік співачки Анастасії Стоцької Олексій Секірін потрапив у ДТП, в дорогу іномарку актора врізалася інша машина. Жінка, яка сиділа за кермом дівчина випадково виїхала на зустрічну смугу, передає Корупція.Стар

В результаті сильного зіткнення обидва автомобілі перетворилися на купу металобрухту. На щастя, самі водії відбулися ударами і невеликими порізами. Перелякані перехожі викликали МНС, щоб доставити постраждалих в клініку. Однак учасники ДТП відмовилися від госпіталізації, погодившись на допомогу медиків на місці аварії.

"У мене був розбитий лоб, розрізана рука. Мені пощастило, я був пристебнутий. З дівчинкою теж все в порядку, їй забинтували голову і порадили бути уважніше. У мене є страхова компанія, яка мені все виплатить", — цитує Олексій Секірін.

Нагадаємо, Олексій Секірін і Анастасія Стоцька зустрічалися протягом п'яти років раніше, у 2003 році таємно повінчалися в одному з храмів Костроми. Однак довго закохані не прожили. Кажуть, стосунки молодих людей, які не були офіційно зареєстровані, зіпсувалися після того, як кар'єра Стоцької пішла вгору завдяки Філіпу Кіркорову. У 2008 році Стоцька та Секірін розлучилися.

496044