Новини про зірок
Подобається

Терміново: співачка Віра Брежнєва постраждала від удару струмом, лікарі боряться за її життя (ФОТО)

14/11/2016     Автор: admin
Терміново: співачка Віра Брежнєва постраждала від удару струмом, лікарі боряться за її життя (ФОТО)

Співачка постраждала під час зйомок кліпу "Реальная жизнь", передає Корупція.Стар

Співачка Віра Брежнєва вирішила поділитися з шанувальниками на сторінці в Instagram цікавими фактами про зйомки свого кліпу на композицію "Реальная жизнь".

Раніше співачка вже розповіла про кліпи "Я не играю" і "Любовь в большом городе".

Зйомки кліпу на пісню "Реальная жизнь" (весна 2011) проходили в Непалі. Режисером виступив Алан Бадоєв.

Брежнєва згадала кілька неприємних моментів: зйомки на даху храму, вкрадений собакою кросівок, відсутність гарячої води, зйомки на металевому мосту в дощ, велосипед без гальм.

"Частина кліпу (де я їду на червоному Mercedes) знімали в Києві. Решта зйомок проходили в Непалі, Катманду. Хотілося екзотики, тепла і світла \… знайшли. Ми прилетіли в Катманду і в перший же день, відразу з літака, щоб не втрачати час, поїхали знімати захід (початкові кадри, де я сиджу на пагорбі) це був не просто пагорб. Це древній храм на пагорбі, який вже закривався в цей день для відвідувань, але нам дивним чином ніхто не завадив забратися на самий дах храму, де ми і зняли цю красу. Я сиділа на самому краю. Над урвищем. Було страшно, але дуже гарно. Навколо літали птиці, поруч сиділи мавпи, а ми незворушно знімали. Іноді притримували мене, про всяк випадок. У цей момент і почалася наша чарівна історія. Знімали кілька днів. Жили в готелі, де світло давали по годинах. А від світла залежала і гаряча вода, але коли нас туди селили, про це не сказали, в результаті приймали холодний душ і робили макіяж на вулиці під сонечком. В Катманду живуть приголомшливо відкриті люди. Нам всюди допомагали, дозволяли, проводили. Звичайно, при цьому у нас був чарівний Гід! Мій партнер в кліпі – Серж "Бандерас" (він же наш оператор). Знімали момент, де ми романтично катаємося з ним на велосипеді з гірки по вузькій вуличці, тільки коли їхали вниз – дізналися, що у велика, немає гальм, я ледве встигла зістрибнути, але трохи ми все ж зняли. До однієї з локацій ми добиралися 3 години (в одну сторону), але це того варте! Ми знайшли цей красивий міст! Цей міст – був єдиною дорогою жителів села через водойму. Тому порожнім він майже не бував. Для того, щоб зняти кадр – ми, часом, до півгодини сиділи і чекали, коли люди пройдуть, а міст плюс до всього ще й дуже довгий був. Дочекалися до того, що пішов дощ, в результаті знімали майже всі дублі залишилися під зливою! І тут металевий міст почав даватися взнаки – битися струмом, я йшла по ньому босоніж. Як завжди, для зйомок на натурі, вставали ми о 3:30, щоб встигнути застати світанок, яке було наше здивування, коли ми приходили на вулиці до 5 ранку, а на них було вже жваво і людно! До речі, різниця з Катманду +2,45. Звичніше, коли повну годину, було незвично вважати різницю з будинком. Місцевим жителям цікаво було абсолютно все, що ми робили. Гримерок у нас не було, тому гримувалися ми просто на вулиці, на лавочці, так біля нас збиралася ціла юрба подивитися, що це таке і як робиться, а один раз я перевзувалася, залишила взуття біля себе, підбіг собака, схопив кросівок і втік. Їзда на скутері (боялася страшно) але в кадрі виглядало б дивно, якби я вчепилася б у водія мертвою хваткою, тому грала незворушність і навіть задоволення. У кадрі з дітками, на їх долоньках була спеціальна безпечна фарба, їм дуже подобалося крутитися зі мною, правда у мене від спеки і декількох дублів запаморочилося в голові", – поділилася зірка