Новини про зірок
Подобається

Терміново: у свій день народження за загадкових обставин помер улюблений актор (ФОТО)

12/11/2016     Автор: admin
Терміново: у свій день народження за загадкових обставин помер улюблений актор (ФОТО)

До театральних робіт актора належать також ролі в "Безприданниці" Островського, "Комічній фантазії" Горіна, "На дні" Горького. Серед останніх робіт Комісарова в некролозі називаються його ролі в таких спектаклях, як "Давним-давно" Гладкова, шекспірівський "Гамлет", "Пані міністерша" Нушича, "Ма-Муре" Сармана, передає Корупція.Стар

Хочеш еліксир молодості? Тисни тутyes

У Москві у віці 79 років в п'ятницю помер провідний актор Центрального академічного театру Російської армії, народний артист РФ Юрій Комісаров. Про цю новину агентству ТАСС повідомили в прес-службі театру.

1478906412_1

Юрій Комісарів був прийнятий в трупу Театру армії в 1954 році. Перша ж робота (суворовець у виставі "Льотчики") звернула увагу на талановитого дебютанта. За нею послідували інші помітні ролі в спектаклях "Два товариша", "Освідчення в ненависті". Комісаров швидко став одним з провідних артистів театру, наголошується в некролозі, розміщеному на сайті театру.

Колектив театру висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Юрія Комісарова. Прощання з актором і похорон відбудуться в понеділок, 14 листопада, в 12:00 мск на Троєкуровському кладовищі Москви.