Новини про зірок
Подобається

Змінилася до невпізнання: Маша з «Моєї прекрасної няні» виросла, схудла і стала секс-символом (ФОТО)

31/10/2016     Автор: Яна Романська
Змінилася до невпізнання: Маша з «Моєї прекрасної няні» виросла, схудла і стала секс-символом (ФОТО)

Катерина Дубакіна, якій зараз 23 роки, зіграла роль старшої дочки Шаталіна Маши (на початку серіалу їй було 14 років), передає Корупція.Стар

У 2010 році дівчина закінчила режисерський факультет ГІТІСу, після чого її прийняли в трупу московського Театру на Малій Бронній. Власне, там Катя і служить досі, паралельно знімається в серіалах. Нещодавно, наприклад, актриса засвітилася в телефільмі «Думай як жінка».

— На зйомках в «Няні» я отримала величезний досвід, більше людський, ніж професійний, — розповідає Катя. — До речі, «Моя прекрасна няня» не була для мене першим акторським досвідом. До цього я зіграла в картині «Самотнє небо» режисера Сергія Русакова … Під час зйомок в серіалі я була ще юною дівчинкою, тільки збиралася вступати до інституту. У якийсь момент навіть не хотіла йти в театральний, тому що засумнівалася, моя чи це професія. Коли ти в 14 років стикаєшся з дорослим життям, потрібно швидше рости, якісь моменти ти ще не готовий зрозуміти, тому доводиться переживати «маленькі кризи».

До речі, незважаючи на те що під час зйомок стосунки між усіма хлопцями були теплі і дружні, після завершення серіалу колишні підопічні няні Віки майже не спілкуються. І це природно, вважають хлопці: у кожного з них своє життя і свій шлях.

kinopoisk-ru-ekaterina-dubakina-1769878 v_cwjcjejfg x_3a2294a8