Зіркові скандали
Подобається

Такого ми не чекали: Юрій Фальоса розповів про перший секс з Ані Лорак (ФОТО)

30/10/2016     Автор: Яна Романська
Такого ми не чекали: Юрій Фальоса розповів про перший секс з Ані Лорак (ФОТО)

Юрію Фальосі досі неприємно згадувати, як його зрадила Ані Лорак, яку він називає найбільшим коханням у своєму житті, передає Корупція.Стар

Продюсер з Лорак прожили разом 10 років. Вперше Юрій побачив Кароліну на сцені і відразу закохався: "Їй тоді було 13 років. Я не знав, що їй 13. Я не звертав уваги на вік".

Фальоса став не тільки першим продюсером Ані Лорак, а й першим чоловіком.

"Кохання достойна кожна людина. У скільки це сталося: повнолітня, неповнолітня? Кого це хвилює? Для мене важливо, що я її полюбив, вона полюбила мене", — підкреслив продюсер.

Фальоса зазначив, що саме він зробив з Лорак справжню жінку.

"Я думаю, що я навчив її всьому. І як поводитися з чоловіками, генералами, президентами, бізнесменами. Кожен чоловік хотів би таку жінку", — зізнався він.

Крім того, продюсер розповів про перший секс з Ані Лорак.

"Це було щось таке неправильне, щось таке незрозуміле, спонтанне. Тому що це було вперше. Це було не зовсім приємно. Ну таке … Просто жага, яка протягом року тримається,  виплеснулася. Це не можна оцінити почуттями, відчуттями, оргазмом. Це треба було зробити, і це сталося, нарешті", — поділився він.

Сьогодні Ані Лорак з колишнім продюсером майже не спілкується. Вона з головою поринула в материнство і продовжує працювати. І пробачити це Фальоса не може.

"Я досі ще не бачив Софійку. Уявіть, що у вас дитина і ви не бачите свою внучку. Я вважаю, що Ані Лорак — це моя дитина, і досі я не бачив дитину, яку вона створила на світ", — поскаржився він.

412416_w_300