Зіркові скандали
Подобається

Ось чому на Альону Водонаєву ополчилися захисники тварин (ФОТО)

27/09/2016     Автор: Катерина Гук
Ось чому на Альону Водонаєву ополчилися захисники тварин (ФОТО)

Instagram для знаменитостей давно перестав бути просто блогом, в якому вони публікують свої фото. 

Для багатьох соцмережа стала платформою для заробляння грошей, передає Корупція.Стар

Альона Водонаєва публікує на своєму Instagram рекламу косметики, салони краси і магазини одягу. Один з таких постів обурив передплатників. Фанатів обурило, що Водонаєва виставила фотографію шуби, яку вона нібито купила в своєму улюбленому хутряному салоні. 

1474972759_alena-1

«Другий рік поспіль не зраджую собі у виборі хутра. Другий рік я приїжджаю в цей затишний шоу-рум з найкрасивішими шубками. І вибираю. Як і зараз. Не можу визначитись ця красуня, що на мені? Або рожева, коротенька для авто? Хоча можливо і та і інша?» — написала Альона. 

У відповідь прихильники обрушили шквал критики і негативу на телеведучу.

«Не пам'ятаю на Олені ні однієї шуби, вона завжди була „типу“ проти вбивства тварин, але за рекламну шубку вирішила змінити свою думку», «Бідні тварини. Тільки в Росії до цих пір носять шкури вбитих тварин», «Тварин не шкода???», «Як людям не бридко носити трупи на собі ((«, «тварин Потрібно берегти, а не одягати їх на себе!!! 

Руки відірвати тим хто вбиває тварин!», «Шкуру з тварин живцем здирають і залишають помирати… Приємного носіння!», — обурені юзери. Критику Водонаєва залишила без уваги.