Плітки
Подобається

Моторошна дієта! Маша Єфросиніна схудла до невпізнання (ФОТО)

26/09/2016     Автор: Катерина Гук
Моторошна дієта! Маша Єфросиніна схудла до невпізнання (ФОТО)

Машу Єфросиніну закликали припинити дієти

Популярна українська ведуча Маша Єфросиніна, яка полонила українських жінок простотою своїх фантазій, викликала неоднозначну реакцію передплатників новою фотографією без макіяжу, на якій шанувальники телезірки відзначили надмірну худорлявість, передає Корупція.Стар

Селфі без макіяжу Єфросиніна опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

c48ca65538d4e0bd1fe803cf38d70054

Судячи з усього, телеведуча зупинилася на кілька днів в одному з готелів Сардинії. Прийнявши ванну, Єфросиніна зробила селфі в халаті і з рушником на голові. На обличчі телезірки немає макіяжу, що дозволило її підписникам розглянути надмірну худорлявість, в коментарях під фото жінки стали закликати свою улюбленицю відмовитися від дієт.

"Ну перехудала, Маша", "А чи не пора зав'язувати з дієтами?", "Мама, тут ви виглядаєте на десять років старше!", "Погано виглядаєте. Худоба не личить Вам. Вибачте за правду", "Про мій Бог. Навіщо вже так", "Жах! Як смерть", "Вам би 5 кг набрати", — зазначають підписники Єфросиніної.

Фотографія розділила прихильників ведучою на два табори: в коментарях нижче жінки стали сперечатися і захищати зовнішність Єфросиніної, відзначаючи ідеальне обличчя і шкіру.

"Прекрасна! Пишуть гидоти заздрісниці в рваних халатах зі страшною шкірою і виглядають на 10 років старше свого віку!", "Ох стільки… які ж все-таки злі і недолюблені у нас жінки… Маша, ви супер!", "Машенька красива душею і зовні", "Гарненька", — коментують під фото.