Зіркові скандали
Подобається

Режисер Гай Річі відсудив у Мадонни опіку над сином (ФОТО)

08/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Режисер Гай Річі відсудив у Мадонни опіку над сином (ФОТО)

16-річний Роко буде жити з батьком.

У судовій тяганині між Мадонною та її колишнім чоловіком, режисером Гайем Річі можна поставити крапку. Пара домагалася опіки над 16-річним сином Роко, передає Корупція.Стар

Як пише The Guardian, сторони нарешті прийшли до угоди, і хлопчик залишиться жити з батьком в Лондоні, до якого він переїхав рік тому.

24200906

У своєму Instagram співачка висловилася досить різко про судове рішення: "Іноді мами повинні бути стервом. Але до них все одно потрібно ставитися як до королев".

Роко втік від матері в 2015 році і відмовився повертатися в Нью-Йорк. Мадонна вирішила через суд повернути сина додому. 

16-річний підліток не захотів жити зі своєю зірковою матір'ю через її суворе виховання. За чутками, Мадонна змушувала його сидіти на дієтах і не дозволяла користуватися мобільним телефоном.

Річі та Мадонна розлучилися в 2008 році. У них також є спільний син Давид, якого вони усиновили. Хлопчик зараз живе з мамою. Крім того, Мадонна виховує двох дочок — кровну Лурдес і усиновлену Мерсі Джемс. У Гая Річі є двоє синів і дочка від моделі Джекі Ейнслі.

24200907
На весіллі з Джекі Ейнслі були присутні всі діти Річі: (зліва направо) дочка Леві, сини Девід і Роко, дочка Рівка, син Рафаель.