Зірка тижня
Подобається

Олексій Чадов гучно відсвяткував день народження в компанії Миколи Расторгуєва та Анастасії Задорожної (ФОТО)

07/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Олексій Чадов гучно відсвяткував день народження в компанії Миколи Расторгуєва та Анастасії Задорожної (ФОТО)

Днями акторові Олексію Чадову виповнилося 35 років, на честь чого іменинник влаштував гучну вечірку в ресторані Дениса Сімачова – Hooligan. 

Сюди в призначений час з'їхалися найближчі Олексію люди, серед яких – кілька десятків відомих імен, передає Корупція.Стар

Так, привітати Чадова з ювілеєм і провести час в хорошій компанії прийшли Олександр Ревва з дружиною Анжелікою, Микола Расторгуєв, Михайло Галустян, Марюс Вайсберг і Наталя Бардо, Анастасія Задорожна, Павло Дерев'янко, Марія Кравцова з чоловіком Сергієм, Ігор Жижикін, Віталій Гогунський та інші. Особливою гостею свята стала мама іменинника — Галина Чадова.

wx600_771526 972699 962917 865736 809786 799934 637092 571290 555565 464327

"Навіть дабл-мами іноді виходять з дому без коляски! Особливо, коли є привід! З днем народження, дорогий! Хай життя щедро балує тебе, а ти нас: ось цією можливістю зустрічатися разом і насолоджуватися своїм іскрометним суспільством. Люблю тебе! Будь щасливий!"- привітала Олексія Марія Кравцова.

Приєдналася як до реальних, так і віртуальних привітань та Анастасія Задорожна, яка також нещодавно відзначила день народження: "Не встигла свій день народження закінчити, як розпочався день народження Льоші!".

У цей вечір Чадов отримав чимало приємних подарунків, але були й особливі. Наприклад, лідер групи "Любе" Микола Расторгуєв, знаючи любов іменинника до музики, подарував йому гітару з написом "Грай, Льоша!". Музичний подарунок не тільки Чадову, але і всім гостям, підніс Олександр Ревва, перевтілився в Артура Пирожкова і виконав свої хіти.

"35! Це був прекрасний вечір добра, позитиву та посмішок! Спасибі вам, мої друзі, за вашу любов!" — написав на завершення вечора Олексій.