Олена Кравець показала зворушливий знімок свого малюка (ФОТО)

28/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Олена Кравець показала зворушливий знімок свого малюка (ФОТО)

Красуня і багатодітна мама Олена Кравець вперше виклала в мережу фото, на якому видна крихітна ручка новонародженого малюка.

Мабуть, такі знімки є у кожної мами, разом з фотографіями крихітних п'ят, передає Корупція.Стар 

Але це тільки здається, що всі вони однакові. Насправді, кожна з таких фотографій відображає цілий новий унікальний світ нового чоловічка.

Elena-Krav-baby-436x600
Олена Кравець людина публічна, така в неї робота, тим не менш, своє особисте життя вона намагається оберегти особистої. Тому фотографій малюків поки ніде немає, але вже з'явився перший знімок і, судячи з підпису, це ручка маленької Каті.

Тату, ти такий великий або я така маленька? #Всетольконачинается

Взагалі Олена не любителька соцмереж, і хоча вона присутня в основних з них, публікації робить вкрай рідко. Навіть про те, що малюки-близнюки з'явилися на світ не повідомила сама мама, а її друзі і модератори офіційної фан-групи Олени Кравець.

kolyas ElKravec-Pink
Тим не менш, надійшла така кількість привітань та побажань, що Олена вирішила подякувати своїх шанувальників особисто, написавши слова подяки і показавши перший транспорт своїх малюків.

Днями Олена Кравець вперше після народження близнюків вийшла в світ – у мережі з'явилося фото Лени з подругами в одному з київських ресторанів.