Актриса Катерина Гусєва викликала фурор знімком з дорослим сином (ФОТО)

27/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Актриса Катерина Гусєва викликала фурор знімком з дорослим сином (ФОТО)

Зірка серіалу "Бригада" Катерина Гусєва показала фанатам знімок зі своїм сином Олексієм.

Здивовані шанувальники спочатку не впізнали 20-річного сина знаменитості, сплутавши його з партнером по знімальному майданчику, передає Корупція.Стар

Відома актриса Катерина Гусєва, яка прожила 20 років у щасливому шлюбі з Володимиром Абашкіна, народила чоловікові двох дітей Олексія та Анну. Шанувальники пам'ятають Олексія ще хлопчиськом, який часто з'являвся на фото зі зірковою мамою. Проте нещодавно Катерина опублікувала фото підрослого сина, яке здивувало шанувальників.

 

На знімку зображені мати і син, однак підріс син і дивно молода мама виглядають практично ровесниками. Катерина зворушливо притулилася до плеча дорослого сина і задумливо дивилася вдалину. Підпису до фото не було: зірка обмежилася лаконічними хэштегами "син", "ок".

fc1873729d479fdb7cd2506512f8f132
Шанувальники прийшли в захват від опублікованого знімка. Деякі фолловери спочатку не впізнали Олексія, сплутавши його з партнером по знімальному майданчику. Проте, уважно придивившись шанувальники впізнали Олексія і написали на його адресу масу приємних компліментів. Приємних відгуків удостоїлася і зіркова мама, яка в свої 40 років виглядає просто чудово. "Очманіти який синок", "Який син-красень прикрашає чудову маму", "Який син, кавалер цілий", "Який дорослий син! Нічого собі", "Всім фото фото", — писали шанувальники.