Новини про зірок
Подобається

Дмитро Комаров вперше відверто відкрив таємницю про своє особисте життя (ФОТО)

26/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Комаров вперше відверто відкрив таємницю про своє особисте життя (ФОТО)

Вчора під час святкового телемарафону "Сніданку з 1+1" ведучий екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров привітав телеглядачів з Днем незалежності і зізнався про своє особисте життя, передає Корупція. Стар

"4-5 місяців на рік я проводжу за межами країни. У подорожах, перш за все, мені не вистачає української атмосфери. Дуже сумую за нашими людьми і домівкою. Тому що там, далеко від Батьківщини, особливо гостро відчувається, що таке Україна. Ти розумієш, що наша країна — найкраща на планеті. І це не перебільшення. Ти відчуваєш це кожною своєю клітиною, тому що Україна — твій дім".

719188_2_w_590

Телеведучий зізнався, що своє майбутнє бачить лише в Україні і змінювати країну проживання не збирається:

"Коли я буваю у різних країнах, про які багато хто тільки мріє, я розумію, що жити там би не хотів. Жити — тільки у нас, тільки в Україні".

Також мандрівник показав український прапор — талісман удачі команди проекту "Світ навиворіт", без якого не обходиться жодна експедиція:

"Цей прапор подорожує зі мною приблизно з 2002 року. Він був на вершинах Кіліманджаро, Ельбрус, Уайна-Потосі, біля підніжжя Евересту. Одного разу ми його загубили, і я не починав зйомки, поки не пройшов 10 кілометрів по берегу і не знайшов цей прапор", — каже Дмитро.

Нагадаємо, зовсім скоро стартує восьмий, найекстремальніший сезон тревел-шоу "Світ навиворіт", присвячений Непалу. Під час експедиції Дмитро Комаров з оператором зійшли на легендарну гімалайську вершину Айленд-Пік, побували на прийомі у голови закритого королівства Мустанг і піднялися до базового табору найвищої вершини світу — Евересту. Тричі команда опинялася на межі життя і смерті та незліченну кількість разів ризикувала своїм здоров'ям заради ексклюзивних кадрів, які увійдуть в новий сезон проекту.