Новини про зірок
Подобається

Кортні Кокс шкодує про те, що робила пластику (фото)

25/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Кортні Кокс шкодує про те, що робила пластику (фото)

У актриси накопичився багатий досвід спілкування з пластичними хірургами

52-річна Кортні Кокс багато років захоплює глядачів своєю відмінною формою. Постійною темою дискусій в західних ЗМІ давно стала вічна молодість актриси. Про неї зірка "Друзів" теж готова говорити, повідомляє Корупція.Стар

У недавньому інтерв'ю американська знаменитість зізналася, що шкодує, що у неї накопичився багатий досвід спілкування з пластичними хірургами. "З думкою про старіння нелегко змиритися. Однак я отримала хороший урок. Я намагалася контролювати вікові процеси, але прийшла до висновку, що їх неможливо зупинити. Іноді бачу свою фотографію і думаю, що виглядаю жахливо. Про деякі прийняті рішення мені довелося пошкодувати. На щастя, їх наслідки стали менш помітні", – зізналася актриса в інтерв'ю.

Західна преса писала про те, що актриса мінімум чотири рази робила підтяжку обличчя. За інформацією журналістів, після однієї з операцій обличчя Кортні сильно опухло. Експерти в питаннях естетичної хірургії і косметології, аналізуючи її фотографії, підтверджували, що не всі спроби акторки повернути зовнішню молодість виявилися благополучними. За словами Кортні, їй вдалося подолати свій страх перед старістю.

"Зараз у мене новий девіз: хай станеться те, що має статися. Дорослішання супроводжують фантастичні речі – це я зрозуміла, дивлячись на свою дочку", – підсумувала знаменитість.

a3bdeea140f8