Плітки
Подобається

Стас П’єха вразив фанатів тим, що покидає естраду

24/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Стас П’єха вразив фанатів тим, що покидає естраду


Шанувальники російської поп-зірки Стаса П'єхи шоковані заявою, зробленою їхнім кумиром.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram П'єха опублікував пост, в якому повідомив, що відтепер він не буде виконувати естрадні пісні, передає Корупція.Стар

Більше того, він зазначив, що йому набридла музика подібного роду, а також зізнався, що виконувати поп-музику ніколи не було його мрією.

«Якщо бути чесним, я тотально не можу більше співати естраду, це ніколи не було моєю мрією і навіть бажанням. Вже півтора року я пишу пісні та концертну програму в іншому форматі», — поділився музикант.

1211083-171516-4x214538

Однак, за словами артиста, рішення кардинально змінити музичний напрямок вже негативно вплинуло на його гонорари: почувши нові композиції свого улюбленця деякі шанувальники покидають концерти.

П'єха допускає провальність свого нового проекту, але відмовлятися від задуму не має наміру і трудиться над новою концертною програмою. 

«Можливо, це дасть новий стимул і мотивацію любити життя! У будь-якому випадку, хочеться спробувати реалізувати свої можливості і розповісти свої історії дуже непросту і слизьку дорогу», — зізнається Стас…