Зіркові скандали
Подобається

Художниця Марина Абрамович «вбила» своїх дітей заради кар’єри!

27/07/2016     Автор: Катерина Гук
Художниця Марина Абрамович «вбила» своїх дітей заради кар’єри!

Вона художник, вона це так бачить.

Марина Абрамович, художниця, відома більше своїми конфліктами зі знаменитостями, ніж своїми роботами, зробила сенсаційну заяву: за свою багаторічну кар'єру вона зробила три аборти, тому що вважає: діти завадили б її досягти успіху в своїй справі, передає Корупція.Стар

«Тіло має обмежену енергію, і мені довелося б ділити її. Це катастрофа для моєї творчості », — пояснила художниця.

За її словами, наявність дітей — основна причина того, що жінки рідше досягають висот в мистецтві, ніж чоловіки. «Талановитих жінок дуже багато. Чому чоловіки повинні захоплювати все важливі позиції? Все просто. Любов, сім'я, діти — жінки не хочуть все це приносити в жертву », — зазначила Абрамович.

Художниця додала, що материнство для неї неможливо ще й тому, що доводиться багато роз'їжджати по світу. «Я не можу відсилати картини на виставку — я відправляю себе», — сказала перформер.

Марина Абрамович — сербський майстер перформансу, володарка премії «Золотий лев» за роботу «Балканське бароко» в пам'ять про жертви війни в Югославії. У 2010 році в Нью-Йоркському музеї сучасного мистецтва відбулася виставка художниці, де Абрамович провела перформанс «У присутності художника». Він тривав 716 годин і 30 хвилин, під час яких вона подивилася в очі більш ніж 1,5 тисячі осіб.

1469607652_495885920-620x412