Зіркові скандали
Подобається

Батько Ліндсі Лохан погрожує розправою її нареченому

27/07/2016     Автор: Катерина Гук
Батько Ліндсі Лохан погрожує розправою її нареченому

Останнім часом у відносинах 30-річної голлівудської актриси Ліндсі Лохан і її 23-річного нареченого Єгора Тарабасова не все гладко.

Запальна актриса ревнує свого молодшого коханого і на грунті ревнощів все частіше влаштовує йому скандали, свідками яких стають не тільки родичі і друзі пари, а й сторонні, повідомляє ТМЦ, передає Корупція.Стар

Свідками останньої сварки Ліндсі з російським бізнесменом стали мільйони шанувальників американської знаменитості, відомої своїми скандальними витівками. Запідозривши Тарабасова в зраді, Лохан публічно обізвала в соцсеях його нову знайому "російською повією". Трохи пізніше вона і зовсім звинуватила свого нареченого в рукоприкладстві.

729_486_5797b6cc878b8

Коли сварка актриси з нареченим стала темою номер один для обговорення в ЗМІ і соцмережах, Ліндсі видалила попередні пости зі своєї сторінки і попросила припинити всі спекуляції на тему її особистому житті. Зірка попросила шанувальників і журналістів не втручатися в її особисте життя, а дати їм з нареченим можливість самостійно розібратися в ситуації, що склалася, зазначивши, що в світі є багато більш цікавих речей, ніж її відносини. Але ось батько акторки Майкл Лохан вважає, що в цій ситуації без його втручання дочка не обійдеться.

Відносини з дочкою у актора і бізнесмена Майкла Лохан завжди складалися непросто — їм не вдавалося знайти спільну мову, тому вони ніколи не були особливо близькі. Однак після сварки Ліндсі з Єгором він несподівано вирішив заступитися за доньку і почав писати її нареченому повідомлення з погрозами.

"Ти зачепив мою дочку, образив її, і тепер ти матимеш справу зі мною", — написав Майкл Лохан Тарабасову — "Я дістану тебе з-під землі!".