Зірка тижня
Подобається

Іменинник дня: 5 найцікавіших фактів з життя Дженніфер Лопес (фото)

24/07/2016     Автор: admin
Іменинник дня: 5 найцікавіших фактів з життя Дженніфер Лопес (фото)

Дженніфер Лопес святкує сьогодні своє 47-річчя

Актриса, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер, бізнесвумен і мама — Дженніфер Лопес, святкує сьогодні своє 47-річчя, повідомляє Корупція.Стар

1. Повне ім'я зірки — Дженніфер Лінн Лопес. Вона народилася у небагатому місті Бронкс, штат Нью-Йорк, у простій родині пуерториканців. Мама викладач у дитячому садку, а тато фахівець комп'ютерних технологій, у неї також є дві сестри.

Дженіфер Лопес

2. У Джей-Ло є ще одне прізвисько — Fuego ( "полум'я"). А все через її котячу пластику танцювальних рухів.

Після закінчення середньої школи Лопес відразу ж переїхала на Манхеттен, щоб навчитися професійно танцювати. Так, як грошей було мало, їй доводилося спати у студії, де проходили заняття.

Крім цього, на початку кар'єри артистка їздила до Японії, працювала з Джанет Джексон і Марком Ентоні у якості танцівниці, але найбільш широку популярність здобула у 90-ті роки, після виходу телешоу "У живому кольорі", де Дженніфер Лопес також була танцівницею.

Дженіфер Лопес

3. Дженніфер Лопес починала свою кар'єру актриси з декількох серіалів і вже в 1995 році дебютувала на великому екрані у фільмі "Моя сім'я". До слова, цього року вийшов новий серіал телеканалу NBC "Відтінки синього", де у Лопес головна роль. Сюжет серіалу будується навколо Харлі Сантос (Дженніфер Лопес) — матері-одиначки і детектива поліції Брукліна. Головну героїню підставили, і тепер вона змушена працювати на ФБР, щоб побороти корупцію серед співробітників своєї ділянки.

Для мене найкращі проекти — це ті, що на ТБ. Персонажі цікавіше. Більше можливості досліджувати свого героя і показати те, чого не можна зробити за обмежений хронометраж фільму

зазначила Дженніфер Лопес в одному з інтерв'ю