Зіркові скандали
Подобається

ВІЛ-інфікований Чарлі Шин до смерті побив лікаря (ФОТО)

23/06/2016     Автор: admin
ВІЛ-інфікований Чарлі Шин до смерті побив лікаря (ФОТО)

Доктор Самір Чарчуа, який спостерігав хворого ВІЛ Чарлі Шина, передбачає, що здоровані, які побили його — найманці знаменитого актора. Співробітник клініки стверджує, що таким чином зірка серіалу «Два з половиною людини» відомстив йому за розголосу свого діагнозу, повідомляє Гламур.орг. Днями лікар, який спостерігав Чарлі Шина ідіагностіровавшій йому вірус імуно-дефіциту, звернувся в поліцію із заявою про напад. Самір розповів, що кілька людей в масках напали на нього, жорстоко побив відібрали мобільник.

images

Доктор Самір Чарчуа, який спостерігав хворого ВІЛ Чарлі Шина, передбачає, що здоровані, які побили його — найманці знаменитого актора. Співробітник клініки стверджує, що таким чином зірка серіалу «Два з половиною людини» відомстив йому за розголосу свого діагнозу, повідомляє Гламур.орг. Днями лікар, який спостерігав Чарлі Шина ідіагностіровавшій йому вірус імуно-дефіциту, звернувся в поліцію із заявою про напад. Самір розповів, що кілька людей в масках напали на нього, жорстоко побив відібрали мобільник, повідомляє Корупція.Стар

«Вони пообіцяли, що зроблять мені укол зі шприца з кров'ю, зараженої ВІЛ. Потім вони продовжили мене бити », — поділився він. Доктор Чарчуа згадував, що під час сутички злочинці проговорювали умови оплати їх «роботу». Мовляв, якщо результат бійки буде летальним, вони не отримають винагороди. Також, Саміру була передана записка від «замовника». У ній йшлося про те, що справедливість повинна бути відновлена, а в тексті фігурувало ім'я Чарлі Шина.

Нагадаємо, взимку цього року під час передачі «The Dr. Oz Show »знаменитий актор розповів про те, як проходить лікування його страшної хвороби. Тоді Шин поділився з ведучим, що завдяки старанням доктора Саміра Чарчуа, йому вдалося перемогти свою недугу. Пізніше і сам фахівець дав відверте інтерв'ю, в якому здійснив немислимий вчинок. На доказ того, що він дійсно допоміг зоряному пацієнтові, лікар зробив собі укол з кров'ю Чарлі.

На сьогоднішній день Шин пропагує здоровий спосіб життя, бере участь в різних соціальних проектах проти СНІДу. А кілька місяців тому зірка повідомив, що припинив приймати таблетки, щоб перевірити, наскільки сильний організм без систематичного лікування. «Я хочу подивитися, чи впораюся з моїм станом без таблеток. Я уявив себе чимось на зразок лабораторного пацюка. Але, зрозуміло, я нікому несоветую слідувати моєму прикладу. Це всього лише моє особисте рішення! », — поділився він.