Зіркові скандали
Подобається

Шок: не стало зіркової пари (ФОТО)

23/06/2016     Автор: admin
Шок: не стало зіркової пари (ФОТО)

Зірка шоу «Comedy Club» Гарік «Бульдог» Харламов переживає зараз непростий період, коли подробиці його особистого життя стали надбанням громадськості.

У Люблінському суді Москви відбулося чергове засідання у справі про розлучення і розподіл майна Гаріка Харламова. Всі сподівалися, що цей суд стане останнім, але слухання знову перенесли. Трохи раніше Юлія, яка поки ще є законною дружиною шоумена Харламова, подала прохання про визнання другого шлюбу свого чоловіка недійсним. Нагадаємо, раніше стало відомо, що Харламов — двоєженець.

Він одружився на Христині Асмус 8 червня, незважаючи на той факт, що 6 червня його розлучення з першою дружиною був визнаний недійсним. Сама Харламова дізналася про це лише два тижні тому, коли прийшла відповідь з Управління ЗАГС Москви. Юлія думала якийсь час, як вчинити з двоєженцем. Згідно із законом вона мала повне право анулювати його шлюб з Асмус. Саме так вона і вчинила. На черговому судовому представники Харламова подали позов визнати шлюб Гаріка Харламова з Христиною Асмус недійсним. У суді позов задовольнили, повідомляє Корупція.Стар

1 (1)

«Шлюб могли розірвати прямо сьогодні, але з двох причин це не сталося. По-перше, відсутній сам Харламов, а по-друге немає інформації про особу, з яким він уклав шлюб. Але, думаю, що 30 вересня їх розведуть. Сподіваюся, що це засідання стане останнім », — цитує адвоката Юлії Харламова. При цьому сама Асмус спокійно відреагувала на те, що відбувається. «З самого ранку дзвонять журналісти. Які коментарі про суд? Хлопців, мені народжувати скоро, у мене зараз інші турботи. Ну, розірваний шлюб і що? Буває. Піду поп'ю чай з печивом », — написала Крістіна в своєму мікроблозі.