Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут показала фото дочки-випускниці

27/05/2016     Автор: admin
Ольга Фреймут показала фото дочки-випускниці

Злата Мітчел, дочка Ольги Фреймут, вже зовсім доросла дівчинка — вона закінчила молодшу школу, причому вчилася настільки добре, що була нагороджена почесною грамотою.

Freymut12

Ольга Фреймут побувала на випускному у дочки і, звичайно не обійшлося без фотографій. Горда мама привітала свою випускницю, а підписникам в Instagram показала знімок, на якому Злата демонструє свою грамоту, а поруч стоять її перші вчителі.

FreymutO

Ольга дуже близька з дочкою, вона із задоволенням розповідає про Злату в інтерв'ю, вважає її дівчинкою самостійної і пишається тим, що відносини у них дружні.

Zlata

Проте, Ольга вважає себе суворою мамою, але дотримується балансу між дисципліною, дотримання якої вважає необхідною для досягнення успіхів в житті і свободи вибору. Злата займається танцями, причому у неї це виходить дуже навіть непогано, дівчинка навіть отримала свою першу нагороду.

У лютому цього року Златі виповнилося 10 років, і Ольга привітала її, виклавши фотографії дня народження в Instagram.

Freymut5

Те, що дівчатка дійсно близькі, підтверджує те, що Злата, зі слів Ольги, була з мамою в пологовому будинку, коли на світ з'явився її маленький братик, і одна з перших побачила і поцілувала його. Нагадаємо, Ольга Фреймут народила сина 8 травня, в День матері, хлопчика вже охрестили і назвали Валерієм, хрещеною мамою стала сестра Ольги Юлія Фреймут.

13248919_1063086040403996_1188996192_n

Розсекретила Ольга Фреймут і ім'я батька хлопчика, яке до цього моменту тримала в таємниці — це генеральний продюсер «Нового каналу» Володимир Локотко.