Новини про зірок
Подобається

Зірка Comedy Club вперше розповів про смерть дочки

24/05/2016     Автор: admin
Зірка Comedy Club вперше розповів про смерть дочки

88ac2fef21ddfc7b9eda992c59b08cd3.760_400

Український шоумен вперше говорить про найболючішу втрату в його житті.

Учасник "Comedy Club" Антон Лірник в програмі "Відверто з Машею Єфросиніною" на каналі "Україна" розповів про трагедію у своїй родині, передає Корупція.Стар

У 22 роки Лірник став батьком. Це була незапланована подія, але він був щасливим стати татом.

У 22 роки я був аж надто молодий, наївний, дурний, щоб щось планувати, але це була дуже приємна несподіванка. Найкраще, що може відбуватися в житті людини — все це пов'язано з дітьми. І найгірше, що може трапитися з людиною — це завжди пов'язано з дітьми, з близькими родичами. Кар'єрні перепади, нові роботи, старі роботи — ось це все неважливо — Антон Лірник.

Найгірше сталося з його дочкою Машею. Вона померла в 8 років від раку мозку. Лікарі провели складну операцію, але результат виявився невтішним. Ось тоді Антону Лірнику довелося пережити складну внутрішню боротьбу. Він змушував себе не думати про це, хоча давалося йому це з великими труднощами.

Це те, що може статися з будь-якою людиною, в будь-яку секунду, це безжальна хвороба, яка грає за своїми правилами. Від тебе занадто мало що залежить в цій боротьбі. Я розумію, що це відбилося на мені, напевно, навіть я не усвідомлюю, як сильно це змінило і поламало мене. Це сильно вплинуло на мої прийдешні відносини з усіма людьми. Я боявся створювати сім'ю заново, я катастрофічно боявся знову мати дітей. Це найжахливіший страх, який може бути в житті людини. Сам не знаю, звідки у мене взялися сили на це … — Антон Лірник.

Шоумен зараз виховує доньку Соню. Але ця дитина у Антона Лірника від другої дружини Лєри.

З першою дружиною Танею він розлучився.

На той час наші відносини вже були зіпсовані, зайшли в глухий кут. І смерть Маші просто була тією подією, після якого ми не могли зустрічатися і дивитися один одному в очі. Тому ми дуже надовго просто перестали бачити один одного. І до сих пір, коли зустрічаємося, це відбувається вкрай рідко. Кожен раз хворобливо. Вона живе в іншій країні, підтримує зв'язок з моїми батьками. Але ми практично не спілкуємося — згадує Антон Лірник про першу дружину.

Тоді Антону було складно бачити всіх близьких і рідних, адже вони дивилися зі співчуттям на нього. Він навіть поїхав в іншу країну на деякий час. За словами Лірника, врятувала його тільки робота. У Києві його друзі закидали будь-якою роботою. Він спав по кілька годин на день.

Мої друзі витягли мене, повернули до життя. Як тільки я повернувся до Києва, вони вмить кинули мене в роботу. Причому в будь-яку, яка тільки підверталася під руки. Я, напевно, стільки не працював ніколи в житті, як тоді, щось знімав, щось десь редагував, режисирував, десь комусь писав якісь сценарії, я спав 2-3 години на добу. Заснути було важко, і як тільки голова перестає про щось думати, розслабляється, ти моментально повертаєшся до тих думок, які вбивають тебе. У той період, звичайно, пив більше звичайного, і так, намагався знайти в цьому порятунок. Але це не допомагало. Робота відволікала мене. Спав прямо в монтажній, на підлозі, недалеко від монтажного пульта, прокидався, знову працював, їв, працював, знову засинав відразу. Я стелив плед, навіть додому не повертався … — Антон Лірник.