5 головних трендів макіяжу цього літа

24/05/2016     Автор: admin
5 головних трендів макіяжу цього літа

034636_1423874796

Літо — пора нових трендів! Прийшов час розкрити всі карти і розповісти вам про головні тенденції річного макіяжу, які лідирували на модних показах сезону SS2016. Дивимося, з натхненням і пробуємо!

1. Червона помада

Вона — головний тред літа 2016. У моді — всілякі відтінки червоного. В ідеалі помада повинна бути матовою. Сміливо носи її з будь-яким нарядом і не переживай -яскравий акцент на губах буде доречний в будь-який час доби. 

2. Лялькові вії

Так, так, ми теж в дикому захваті від цього тренду. Пишні і до непристойності довгі вії (як верхні, так і нижні) — абсолютний мастхев. У цьому сезоні можеш сміливо купувати подовжуючу або туш з ефектом накладних вій, і наносити її в кілька шарів. Але обійдемося лише тушшю, — ніяких накладних вій в повсякденному житті.

3. Графічні стрілки

Нарешті ми можемо сміливо експериментувати з кольором підводки і всілякими формами стрілок. Головне правило — чіткість ліній. Стрілки можуть бути широкими або тонкими, не тільки чорного, але і коричневого, сірого або навіть бордового кольору. Коли ж ще експериментувати з кольором і формою, якщо не влітку?

4. Торжество синього

Безумовно, в цьому сезоні синій — головний колір в макіяжі. Сміливо пробуй олівці, туші і тіні його всіляких відтінків. Не квапся стверджувати, що цей тренд — не для тебе. Синій йде всім! Потрібно лише підібрати його "правильний" відтінок: білявим дівчатам підійдуть тони світлішими, а володарки темного волосся можуть вибирати більш яскраві відтінки синього.

5. Поціловані сонцем

Більше ніяких контурінгов і стробінгов! Sun stripping — новий тренд, про який незабаром будуть говорити все. Техніка спрямована на створення ефекту злегка засмаглоЇ шкіри. Єдиний продукт, який тобі знадобиться — бронзер (або бронзуюча пудра). Нанеси його на ніс, яблучка щік, лоба і підборіддя (ці зони загоряють в першу чергу), потім ретельно растушуй. Тепер домогтися ефекту поцілованих сонцем дівчат дуже легко!

Як бачимо, це літо буде щедрим на тренди. Сміливо пробуй їх всі, комбінуючи між собою або використовуючи соло. Але пам'ятай: якщо носити одночасно сині тіні і яскраво червону помаду, мода безумовно буде працювати не "за", а проти тебе.