Зірка тижня
Подобається

Міні міс Всесвіт-2016: юна красуня із Рівненщини стала найгарнішою дівчинкою світу (ФОТО)

23/05/2016     Автор: admin
Міні міс Всесвіт-2016: юна красуня із Рівненщини стала найгарнішою дівчинкою світу (ФОТО)

20160519160423

7-річна Софійка Бороденко із міста Дубно (Рівненська область), попри свій юний вік, домоглася того, про що багато вродливих дорослих панянок можуть лише мріяти: дівчинка стала переможницею конкурсу «Міні міс Всесвіт-2016», котрий з 6 по 16 травня проходив у Туреччині. Софія виборола перше місце у своїй віковій категорії.

Буквально вчора вона разом із мамою повернулася із Туреччини. Море вражень, емоцій, спогадів. Однак розслаблятися ніколи і вже сьогодні юна красуня пішла до школи: не терпілося поділитися враженнями із однокласниками та вчителями, та й навчання пропускати ніколи, адже вона – відмінниця, а на носі закінчення навчального року.

— Вона у мене старанна в усьому – якщо вже береться за діло, обов’язково доводить до кінця, це стосується як навчання, так і різноманітних конкурсів, — не нахвалиться донькою мама Іванна Бороденко. – Участь у конкурсі такого рівня став для нас справжньою несподіванкою, хоча Софія, не дивлячись на свій юний вік, уже не перший рік ходить по подіуму і бере участь у різноманітних конкурсах. У чотири роки вона була «Перлинкою Рівного» (обласний фестиваль краси і талантів), потім зайняла перше місце як фотомодель у «Міні світ краси України» у Чернівцях, брала участь у рівненських дитячих тижнях моди. Так що до слави їй не звикати (сміється), але конкурс такого рівня – вперше. Нас до участі запросили організатори, помітивши її у Києві на дитячому тижні моди, де Софія дефілювала по подіуму.

«Міні міс Всесвіт-2016» проходив у турецькому місті Бодрум. Впродовж десяти днів, окрім репетицій та самого конкурсу, учасники жили в одному готелі, спілкувалися, їздили на екскурсії. До речі, журі брало до уваги також і їхню поведінку поза сценою: як розмовляють, як поводяться за столом, чи не конфліктують і не ображають один одного. Бо справжня міс повинна бути леді у всьому, а не лише, на конкурсі.

— Паралельно там відбувався такий самий конкурс для дорослих дівчат і нашим кнопкам дозволили теж вийти на сцену, в історичних костюмах, це був їхній перший вихід перед журі, — розповідає Іванна. – Ви б бачили їхні очі, які буквально світилися від щастя. Софійка була – Скарлет. Ми обрали саме цей образ, бо ця сильна, войовнича жінка мені дуже імпонує. Софія не була проти.

Безпосередньо під час самого дитячого конкурсу дівчатка виходили на сцену тричі – в національних костюмах, спортивних та у вечірніх сукнях, танцювали вальс. Для Софії жодне із цих завдань не було проблемою, адже з трьох років вона займається гімнастикою, танцями та закінчила дитячу модельну школу.

— Вона навіть не хвилювалася, я просто була вражена, наскільки вона впевнено почувається на сцені, — зізнається мама дівчинки. – Але треба було бачити її очі, повні сліз щастя, коли оголосили результати! 

 

Понад усе в житті Софія мріє стати моделлю. Однак знає, що для цього потрібно не лише гарно виглядати, а й добре вчитися, тому у школі теж викладається по повній.

— Вона навіть уроки не хоче вдома робити, а лише на групі продовженого дня, — каже Іванна. – Вважає, що там під контролем вчительки підготується значно краще, ніж вдома.Після перемоги в конкурсі перше, що зробила Софія, це накупила собі багато іграшок – ляльок-монстриків. Хоч забавок в неї і так не бракує, вважає, що це своєрідна сатисфакція за ті хвилювання, які довелося пережити. Але вони того варті.