Зірка тижня
Подобається

Як Бужинська вся у рожевому возила дітей з Донбасу до Папи Римського (ФОТО)

19/05/2016     Автор: admin
Як Бужинська вся у рожевому возила дітей з Донбасу до Папи Римського (ФОТО)

Українська співачка Катерина Бужинська з дітьми-переселенцями з Донбасу презентувала мапу миру в ВатиканіЯк Бужинська вся у рожевому возила дітей з Донбасу до Папи Римського

Така акція відбулася в рамках міжнародного соціального проекту "Діти за мир у всьому світі". Також діти з Донбасу мали можливість зустрітися з Папою Римським під час загальної аудієнції Папи Франциска на площі святого Петра

Як Бужинська вся у рожевому возила дітей з Донбасу до Папи Римського - фото 1

Напередодні діти-переселенці брали участь у пісенному конкурсі Катерини Бужинської, а згодом співачка відвезла їх до Ватикану, де Папа Римський звернувся до українців.

"З особливою любов’ю вітаю українських дітей, сиріт та біженців внаслідок збройного конфлікту, який ще й досі триває на Сході країни. Знову підношу мою молитву за заступництвом Пресвятої Марії за те, щоб був встановлений тривалий мир, який зможе принести полегшення населенню, що зазнало стільки випробувань, та запропонує спокійне майбутнє новим поколінням", — сказав він.

Як Бужинська вся у рожевому возила дітей з Донбасу до Папи Римського - фото 2

Діти окрім мапи миру підготували ще й іншу мирну акцію. Разом із іншими присутніми на площі, вони написали на символічних голубах побажання миру і розмістили їх на створеній власними руками мапі.

Як Бужинська вся у рожевому возила дітей з Донбасу до Папи Римського - фото 3