Новини про зірок
Подобається

Пісня Джамали перемогла на відомому європейському фестивалі (ВІДЕО)

21/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Пісня Джамали перемогла на відомому європейському фестивалі (ВІДЕО)

Jamala to represent Ukraine at 2016 Eurovision

Пісня української співачки Джамали "1944", яку вона везе від України на головний європейський пісенний конкурс Євробачення 2016, посіла перше місце на фестивалі "European song opening 2016", повідомляє Корупція.Стар.


Чергову премію "ESO 2016", яка вважається своєрідним екзит-полом перед Євробаченням, отримала пісня української співачки.


На конкурсі, який цього року проходив в німецькому Берні, колегія з 16 суддів, представників найбільших звукозаписних компаній Європи, прослухала 193 пісні.За правилами музичного змагання, беруть участь не тільки пісні-переможці національних відборів, але також і пісні претенденти дійшли до фіналу.

Jamala

До слова, до першої п'ятірки увійшли також пісні фіналістів відбору з Великобританії (Joe & Jake «You're Not Alone»), Вірменії (Івета Мукучян «LoveWave»), Молдавії (Лідія Ісак «Falling Stars») і Італії (Франческа Мікьелін « No Degree of Separation »).
Пісня Сергій Лазарєва, учасника від Росії не увійшла навіть до першої 20-ки. Нагадаю, що черговий 61-й пісенний конкурс Євробачення 2016, який пройде в Стокгольмі (Швеція), стартує 10-травня — перший півфінал, 12-травня — другий півфінал і 14 травня-фінал конкурсу.