Новини про зірок
Подобається

Віталій Козловський змінив стать (ФОТО)

02/01/2016     Автор: admin
Віталій Козловський змінив стать (ФОТО)

original-1425635989

Співак Віталій Козловський на декілька хвилин перевтілився у Кончіту Вурст, передає Корупція.Стар

Розповів про те, як створював цей образ:

 "Важко, підготовка до цього номера тривала близько 2,5 годин і треба висидіти доки тобі намажуть очі, приклеять вії, застібнуть корсет", — говорить співак.

Для номеру Козловському навіть приклеїли штучні нігті.

"Ти у всьому одягнутий, на цих підборах, перуці стоїш на сцені, і десь починаєш відчувати себе Кончітою Вурст. Починаєш робити змахи руками. Мені наклеїли нігті, фактично супер клеєм, ледь ми відідрали їх — вони допомагають рукам виглядати більш довгими", — говорить Віталій Козловський.

Vitalij-Kozlovskij-Konchita-Vurst-13-05-14

Розкішну вечірню сукню для номеру артисту створив модельєр Андре Тан.

Нагадаємо, співак Віталій Козловський розповів, що його колишній продюсер Ігор Кондратюк заводить на нього кримінальну справу, за те що він співає старих пісень.

"Наскільки знаю він готує кримінальну справу на мене,і колись я розповідав анекдот друзям. Кажу посадять мене у до в'язниці і я буду сидіти зі злочинцями, які когось вбили. А мене запитають: "за що ти сидиш?" А я скажу, що співав свої пісні. Буду уявляти, що на сцені засуджують, заломлюють руки, ведуть за лаштунки, тому що я співав свої старі пісні, це смішно. Був у мене вибір: або ти даєш мені 300 тисяч доларів, або ти продовжуєш зі мною працювати і ці гроші будуть враховуватися, і це все своє життя. Я не хочу працювати з цією людиною все своє життя. Я запропонував оптимальну тему: я поїду, сам виступаю на концерті і з кожного концерту він відраховує частку якусь грошей, це лояльно, по-людські. Він не погодився, принципова позиція", — говорить Віталій Козловський.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS